Ομηρία στο κέντρο Αθήνας-Ο κόσμος της βαρβαρότητας-Βίντεο με ξυλοδαρμό 31χρονης

581
Ομηρία στο κέντρο Αθήνας

Με εμφανή τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού στο πρόσωπο της, η γυναίκα αποκαλύπτει το χρονικό του τρόμου που βίωσε στα χέρια του 34χρονου πρώην συντρόφου της…

Η 30χρονη που έπεσε θύμα αρπαγής και ομηρίας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από τον πρώην σύντροφό της «έσπασε» σήμερα τη σιωπή της και μίλησε για την τραγική εμπειρία της.

Με εμφανή τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού στο πρόσωπο της, η γυναίκα αποκαλύπτει το χρονικό του τρόμου που βίωσε στα χέρια του 34χρονου πρώην συντρόφου της.

«Ήρθε και με πήρε με το ζόρι, μπήκε από το παράθυρο, πήγε στην κουζίνα να πάρει ένα μαχαίρι και με έβγαλε έξω. Με τράβηξε στο δρόμο, με χτυπούσε με μπουνιές και με τραβούσε από το μαλλί, σαν σκυλί…» δήλωσε η άτυχη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Έκανε… live μετάδοση με τον ξυλοδαρμό της και πήρε τηλέφωνο το παιδί της

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Αιγύπτιος που την κρατούσε όμηρο, μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση στο προφίλ της στο facebook τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Τα βίντεο που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας προκαλούν σοκ.

«Πήρε το κινητό μου και άνοιξε live για να δουν όλοι πως με χτύπησε και τι κάνει. Μετά από αυτό, πήρε το παιδί μου και του είπε πώς είμαι και πως με χτυπάει…» δηλώνει η 30χρονη στο Star, με τη φωνή της να λυγίζει.

Δείτε βίντεο από τον ξυλοδαρμό της κοπέλας [προσοχή: σκληρές εικόνες]

Πώς σώθηκε η 30χρονη από την αστυνομία

Η κοπέλα στην μαρτυρία της αποκάλυψε πώς οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να τη σώσουν: «Μόλις είδε ότι η αστυνομία θέλει να μπει μέσα, μπήκε στην κουζίνα, πήγε και άνοιξε μία φιάλη με γκάζι με τον αναπτήρα να τινάξει και να πεθάνουν όλοι και οι αστυνομικοί και εμείς. Εγώ ήμουν πίσω από τη μπουκάλα με το γκάζι και η αστυνομία ήταν στο χολ. Ήρθε μπροστά ένας αστυνομικός και τον έσπρωξε μακριά κι από εμένα και από τη μπουκάλα. Μετά με πήρε ένας άλλος αστυνομικός για να βγω έξω και μου λένε: «Τελείωσαν όλα…»».

Η 30χρονη αυτό που ζητάει τώρα είναι η παραδειγματική τιμωρία του πρώην συντρόφου της και θέλει να στείλει τα συγχαρητήριά της στους αστυνομικούς, οι οποίοι, όπως λέει, την έσωσαν.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη για την Ελληνική Αστυνομία, γιατί έκανε τόσα πολλά για μένα. Αν δεν είναι εκείνη την ώρα τώρα δεν θα ζούσα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, πρέπει να τον βάλουν μέσα…να μην τον αφήσουν στις 5 του μηνός, εκτός από μένα που θα με σκοτώσει θα τα κάνει και με άλλο κορίτσι και πολύ χειρότερα» είπε η κοπέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας