Ομήρους χαρακτήρισε τους συλληφθέντες στρατιωτικούς ο Π. Καμμένος. Και είναι ακόμα Υπουργός Άμυνας;

2325
ομήρους

Ως «ομήρους» χαρακτήρισε τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς μας ο Πάνος Καμμένος από την Ρουμανία. Αυτήν την στιγμή, είπε συγκεκριμένα και χωρίς περιστροφές ο Καμμένος, στις τουρκικές φυλακές «έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό».
Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από μια τέτοια δήλωση είναι: Συνεχίζει ακόμα ο Π. Καμμένος, με δύο αξιωματικούς εν καιρώ ειρήνης σε ομηρεία και σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, να παραμένει Υπουργός Εθνικής Άμυνας; Συνεχίζει, επίσης, να παραμένει ανενόχλητη στην θέση της η στρατιωτική ηγεσία; Συνεχίζει ο Αλ. Τσίπρας να μιλάει για «σύνηθες επεισόδιο»; Μπορεί ο Υπουργός Άμυνας και η στρατιωτική ηγεσία αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μην αναλαμβάνουν πλήρως την πολιτική ευθύνη για το γεγονός, ότι μετά την σύλληψη, κάτω από άγνωστους όρους, εν ώρα υπηρεσίας, κρατούνται όμηροι δύο στρατιωτικοί μας; Τόση, μα τόση, παρακμή, παχυδερμία και ανευθυνότητα σε αυτήν την χώρα;
Το τραγικό είναι ότι σε αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση μέσα στην Βουλή. Ιδιαίτερα κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση συναγωνίζονται επάξια σε ανικανότητα, απίστευτη μετριότητα, καρεκλοθηρία και σε πολιτική υποτέλειας και παράδοσης.
Η Ελλάδα όσο ποτέ χρειάζεται ανατροπή και μια νέα αποφασισμένη, υπεύθυνη και σοβαρή προοδευτική ηγεσία, ικανή να εμπνεύσει αυτοπεποίθηση και ελπίδα στον λαό και να ανοίξει ανεξάρτητους αντιιμπεριαλιστικούς ορίζοντες στον τόπο.

Κ.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας