Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αθλητικό διήμερο στον Αστακό

1091
αθλητικό

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου με την αυτοβιογραφία του και Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Αυγούστου στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, στον Αστακό, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θωμά Μαύρου.

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, που παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες, μίλησαν με σπουδαία λόγια για το συγγραφέα κ. Μαύρο, για το έργο του και για την επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο ο κ. Μανδέλος Γεώργιος (Παλαίμαχος Παναιτωλικού), ο κ. Βαμβακούλας Νίκος (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), ο κ. Δευτεραίος Νίκος (Γενικός Γραμματέας Λέσχης Φίλων και Πολιτισμού της ΑΕΚ), ενώ την αποφώνηση έκανε ο ίδιος ο συγγραφέας κ. Μαύρος Θωμάς (διεθνής ποδοσφαιριστής).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γκόγκιτς Σίνισα, Ντανιέλ Μπατίστα, Αθανάσιος Μπέλλος, Αρμύλαγος Θεόδωρος, Γεωργιάδης Λάμπρος και Μανίκας Αντώνης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, που κατάγεται από τον Αστακό.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αστακού. Οι αγώνες ξεκίνησαν με τον Αλυζιακό Μύτικα και τον Ηρακλή Αστακού, με νικήτρια ομάδα του αγώνα να αναδεικνύεται ο Ηρακλής Αστακού.

Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Παναιτωλικού και Παλαιμάχων Αθήνας. Με τους Παλαίμαχους Παναιτωλικού αγωνίστηκαν ο κ. Καλύβας Κ., ο κ. Σακκάς, ο κ. Μαυροφρίδης, ο κ. Πάνου, ο κ. Μπιτσικώκος, ο κ. Ζαπαντιώτης, ο κ. Λιάσκος, ο κ. Μανδέλος, ο κ. Παπαχρήστου, ο κ. Καλύβας Τ. , ο κ. Μπανακας, ο κ. Σκότλος, ο κ. Τάκος, ο κ. Ρούμπας, ο κ. Παπαθανάσης και ο κ. Κόκοτος.

Με τους Παλαίμαχους Αθηνών και κάποιους ντόπιους Ξηρομερίτες αγωνίστηκαν ο κ. Μανίκας Αντώνης, ο κ. Βαμβακούλας Νίκος, ο κ. Γεωργιάδης Λάμπρος, ο κ. Γκόγκιτς Σίνισα, ο κ. Ντανιέλ Μπατίστα, ο κ. Αρμύλαγος Θεόδωρος, ο κ. Μπέλλος Αθανάσιος, ο κ. Ζορμπάς Παναγιώτης, ο κ. Ζορμπάς Σπύρος, ο κ. Ζορμπάς Ηρακλής, ο κ. Μπόνης Χρήστος, ο κ. Ελευθεράτος Διονύσιος, ο κ. Κλειτσίκας Απόστολος, ο κ. Καρελάκης Γιώργος και ο κ. Λύτρας Παναγιώτης.

Νικήτρια ομάδα του αγώνα αναδείχθηκαν οι Παλαίμαχοι Παναιτωλικού.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε στα πέναλτι ο Ηρακλής Αστακού, που έλαβε και το κύπελλο.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Το κύπελλο έλαβε η νικήτρια ομάδα Ηρακλής Αστακού και δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους παίχτες των ομάδων και τους διαιτητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας