Οι τουρκικοί χάρτες δυστυχώς μοιράζουν το Αιγαίο στη μέση!

3483
χάρτες
Περιλαμβάνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Διοίκησης Ασφάλειας Ακτών.
Όσοι εκπλήττονται από την πρόσφατη NAVTEX που εξέδοσαν οι Τούρκοι, την ίδια ώρα που πνίγονταν άνθρωποι στο Φαρμακονήσι, δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές προθέσεις της γείτονος. Στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Διοίκησης Ασφάλειας Ακτών, υπάρχει χάρτης της περιοχής Έρευνας-Διάσωσης  (με την οπτική της Τουρκίας φυσικά….).
Στο σχετικό χάρτη θα δείτε ότι πλέον της περιοχής Ε-Δ την οποία ορίζει η Τουρκία μέχρι το μέσο του Αιγαίου, φαίνεται ότι ενώ στην Μαύρη Θάλασσα αναγνωρίζει ΑΟΖ (με την μέθοδο της μέσης γραμμής) στο Αιγαίο δεν αναγνωρίζει τίποτα.
Βέβαια η σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, την οποία η Τουρκία σκοπίμως δεν έχει υπογράψει παρότι αποτελεί απαράβατο όρο για την είσοδο στην Ε.Ε., της οποίας τα κονδύλια τα εισπράττει ανελλιπώς με την βοήθεια της Γερμανίας, καθορίζει ότι η ΑΟΖ δεν αναγνωρίζεται αλά κάρτ.

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει ο χάρτης της Περιοχής Ευθύνης την Διοίκησης περιοχής Αιγαίου, όπου κόβεται το Αιγαίο στα 2.

Στην ετήσια έκθεση δραστηριοτήτων της τουρκικής ΔΑΑ αναφέρεται κάθε χρόνο ότι “τα Ίμια επιτηρούνται και προστατεύονται 24 ώρες το 24ωρο”.

Οπότε ας αφήσουμε τις αυταπάτες. Οι γείτονες δεν κρύβονται, μας τα αποκαλύπτουν όλα, εμείς δεν τα βλέπουμε ή δεν θέλουμε να τα δούμε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας