Οι προσδοκίες που έγιναν προδοσίες

1697
Εκβιαζόμαστε

 

Βαρειές και αληθινές κουβέντες είπε για την ΕΡΤ ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Φίλης. Μίλησε για «παραδιοίκηση», «καθεστώς ιδιοτελών συμφερόντων», «συντεχνίες» και άλλα. Δεν ξέρω αν ο κ. Φίλης έχει τους δικούς του λόγους για να τα πει όλα αυτά (ούτε θα του κάνουμε δίκη προθέσεων), αλλά για αυτά που είπε βοά συμφωνώντας το Πανελλήνιον.

Και ποια ήταν η απάντηση Παππά; Μέσες – άκρες κι εν μέσω άλλων, ότι αυτά τα λέει η Δεξιά.Ιδού το ήθος του ανδρός! Βγάζει τις απόψεις Φίλη δεξιές και (τον) καθαρίζει.

Το ακυρωτικό αυτό σόφισμα ακμάζει στη συριζαίικη μικρόνοια, προκειμένου να εξοστρακίζεται κάθε κριτική (συνήθως αριστερή) και να στιγματίζεται ως σύμπλευση με τη Δεξιά. Είναι παιδαριώδες (και ανήθικο), αλλά αρκούντως αποτελεσματικό εις ό,τι αφορά ηλίθιους, οπαδίτες και φανατίλες. Αβδηρίτες, Συβαρίτες και Κλαζομένιους.

Αυτά που είπε ο κ. Φίλης για την ΕΡΤ είναι μετρημένα και πολύ ευγενικά. Διότι στο παρακρατικό παραμάγαζο της Αγίας Παρασκευής (πλην ολίγων Λακεδαιμονίων) γίνεται της μουρλοπροπαγάνδας.

Σαν την ασίγαστη φωτιά του Ζαρατούστρα στους ναούς του Αριμάν, καίει η φωτιά της προπαγάνδας στην ΕΡΤ. Η φωτιά του καλού υπέρ του κακού. Του άσπρου υπέρ του μαύρου. Ούτε καν κάποιος μανιχαϊστικός πειρασμός της διάκρισης (έστω πρωτόλειας) ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, όλα στην πυρά

μιας Ιεράς Εξέτασης των Γελοίων. Σε διάρκεια δέκα ωρών, φερ’ ειπείν, βγαίνει οκτώ φορές ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ η επανάληψη από δελτία ειδήσεων σε εκπομπές και από εκπομπές σε δελτία ειδήσεων των κατορθωμάτων (πάντα) της κυβέρνησης είναι αφόρητη και μπορεί να απευθύνεται μόνον σε UFO και άλλες διαστημικές πέτρες που κινούνται στα βάθη του Διαστήματος, χωρίς να γνωρίζουν ελληνικά. Πρόκειται περί ακατάσχετης βίας.

Υπάρχουν εκπομπές πολιτικού σχολιασμού στην ΕΡΤ μπροστά στις οποίες ο «Λαϊκός Παρατηρητής» του Γκαίμπελς θα ήταν η Φωνή της Ουρσουλίνας. Κι όμως, όλα αυτά γίνονται με μια τόσο ξεδιάντροπη ανεμελιά,

που είναι να απορεί κανείς μαζί της, αν δεν παραδεχτεί τη μικρόνοια που τη χαρακτηρίζει. Δεν λέω για την αναλγησία ή την ιδιοτέλεια ή την αήθεια, λέω για τη μικρόνοια, διότι πρέπει να έχουν κουκούτσι μυαλό όσοι υποτιμούν τόσο πολύ τους πολίτες. Δεν αξίζει στους Έλληνες

τέτοια περιφρόνηση της νοημοσύνης τους και του πολιτισμού τους.

Μπορεί το αλλούτερο παρεάκι, που λειτουργεί στην ΕΡΤ μέσα στον μικρόκοσμό του, να αισθάνεται ότι τα παραγοντιλίκια που προσφέρει (ανάλογα με τα κολλητηλίκια) στους αλληλοσπαρασσόμενους άλλωστε για τις καρέκλες τους Συριζαίους έχουν κάποια αξία ή βαρύτητα – ποσώς! Το ίδιο νομίζουν και οι μαριονέτες όταν μέσα απ’ το στόμα τους μιλάει η φωνή του αφεντικού τους.

Αφεντικό αυτόν τον καιρό στην ΕΡΤ είναι ο κ. Παππάς (κυκλωμένος από βεζύρηδες που θα ήθελαν να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη). Η ΕΡΤ δεν απήλαυσε καμμιάς μορφής (αριστερή μάλιστα) χειραφέτηση. Το σκαιό και ζοφερό, εξαιτίας της πανηλίθιας προπαγάνδας, πρόσωπο που η κάθε άλλο παρά Δημόσια Τηλεόραση βγάζει στην κοινωνία είναι το πρόσωπο του κ. Παππά.

Δηλαδή, του Τσίπρα αυτοπροσώπως.

*Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας