Οι Γερμανοί επιστρέφουν-Πρόγραμμα επανεξοπλισμού 100 δισ.€-Γερμανικός στρατός & εξοπλισμοί Ανατολικά

663
Οι Γερμανοί επιστρέφουν

Ο Γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σουλτς σε μια βαρυσήμαντη ομιλία του στο γερμανικό Κοινοβούλιο ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά μετά τον Β’ΠΠ ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα στείλει ένοπλες δυνάμεις στα Ανατολικά, μαχητικά αεροσκάφη, στρατιωτικό προσωπικό στις χώρες γύρω από την Ουκρανία και πλοία στην Βαλτική έξω από την Ρωσία και τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Το κυριότερο: Ανακοίνωσε εξοπλιστικό πρόγραμμα 100 δισ. ευρώ για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπιστεί η Ρωσία και μαζί με την Γαλλία θα αναπτυχθούν νέα μαχητικά αεροσκάφη και drones, κοινά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ μάλλον θα προμηθευτούν και F-35, ενώ θα προχωρήσει και στη ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας (το ερώτημα είναι πώς) και «θα κατασκευάσει δύο τέρμιναλ για εισαγωγή φυσικού αερίου LNG», προφανώς από το Κατάρ και το… κοινό κοίτασμα με το Ιράν!

Πρόκειται ουσιαστικά για καταπάτηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μετά το Β’ΠΠ για την Γερμανία και ειδικά στην συμφωνία Γκορμπατσόφ και Κολ και αναμένεται η ρωσική απάντηση.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για την ρεβάνς του Β’ΠΠ και η Ρωσία βρίσκεται ενώπιον της ιστορικής απειλής της και πάλι, ενώ η Γερμανία επιστρέφει στην «αγκαλιά» των ΗΠΑ πολλαπλώς. 

Αν προλάβουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας