Οικογενειοκρατία και νεποτισμός θριαμβεύουν. Ο Ν.Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ

2809
οικογενειοκρατία

Είναι τραγικό να βλέπουμε την πολιτική και εν γένει δημόσια ζωή να εκτραχύνεται, να γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη κατάπτωση και να ξεπέφτει όλο και περισσότερο στο βούρκο και την ανυποληψία. Η κρίση και η αποικιοποίηση της χώρας αντί να οδηγούν τα σκληρά κατεστημένα του τόπου στην εξαγωγή θετικών συμπερασμάτων, δυστυχώς αξιοποιούνται ενισχύοντας την παχυδερμία τους και το ξεσάλωμα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προκλητικότατη προσωπική (!) επιλογή της “εκσυγχρονίστριας” Φ. Γεννηματά να τοποθετηθεί και μάλιστα με ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ο έτερος υιός του Α. Παπανδρέου, ο Νίκος Παπανδρέου.

Βλέπετε, αφού ο Γ.Α. Παπανδρέου έσωσε τη χώρα, έρχεται και ο Ν.Α. Παπανδρέου να την σώσει ακόμα περισσότερο. Η οικογενειοκρατία και νεποτισμός συνεχίζονται αμείωτα και όλο και πιο προκλητικά.

Μπορεί κάποιοι να απαντήσουν, ως συνήθως, ότι ίσως ο Ν. Παπανδρέου να έχει προσόντα. Ακόμα όμως και έτσι να έχουν τα πράγματα, είναι χιλιάδες επί χιλιάδων που έχουν ανάλογα ή περισσότερα προσόντα αλλά δεν έχουν καμιά τύχη εξαιτίας του “προβληματικού” γενεαλογικού τους δέντρου.

Δεν φταίει, όμως, η Φ. Γεννηματά. Κάνει αυτό που έχει μάθει να κάνει, χωρίς αιδώ, θεωρώντας ως ιθαγενείς τους πολίτες. Φταίμε όλοι εμείς που στηρίζουμε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, που δεν διορθώνεται, παρά μόνο ανατρέπεται.

ΥΓ. Θα περίμενε ίσως κανείς μετά την κρισιακή κατάρρευση της οικονομίας και της χώρας να ανακόπτετο κάπως ο ηθικός εκτραχηλισμός. Και όμως η ψευτιά, η απάτη, η αδιαφάνεια και η κλεψιά στην πολιτική ζωή όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και ανενόχλητες καλπάζουν με την ανοχή μεγάλου μέρους των πολιτών αν όχι και με την επιβράβευση τους. Θαυμάστε τους!

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας