Νεκρή 57χρονη νοσοκόμα – Στο “Σωτηρία” με Covid πρώην υπουργός υγείας

937
Στο

Μία 57χρονη νοσοκόμα που εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας έχασε τη μάχη με τον ιό. Η άτυχη γυναίκα ήταν προϊσταμένη στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ επι ένα μήνα, αλλά σήμερα δυστυχώς κατέληξε.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Εν τω μεταξύ εισήχθη στο νοσοκομειο “Σωτηρία” με σχετικά έντονα συμπτώματα ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας και  πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, ηλικίας 67 ετών . Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του καλή, ωστόσο έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του. Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής και διευθυντής της κλινικής, Κωνσταντίνος Συρίγος, “η κατάσταση του ασθενούς δεν εμπνέει ανησυχία, θα την χαρακτήριζα καλή”.

Είναι  πνευμονολόγος-εντατικολόγος και αναπληρωτής καθηγητής Εντατικής Θεραπείας στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1974 είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το οποίο είχε εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας το 2000, το 2004 και το 2012 και το 2015. Από τον Ιούνιο  του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας