Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά, προκρίθηκε στους «4» του «Australian Open»

1129
τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Μπαουτίστα Αγκούτ στους “8” του Australian Open και περιμένει τον νικητή του αγώνα Ναδάλ – Τιαφό για μια θέση στον τελικό.

Επική πρόκριση στους “4” του Autralian Open για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ (7-5, 4-6, 6-4, 7-6) τον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ και εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε μεγάλο τουρνουά.

Mε τη μεγάλη του νίκη ο Τσιτσιπάς έγινε ο νεότερος παίκτης που θα παρουσιαστεί σε  ημιτελικό στη Μελβούρνη, μετά από τον Αμερικανό Άντι Ρόντικ, επίσης 20 ετών, στο τουρνουά του 2003,αλλά και σε οποιοδήποτε ημιτελικό «Grand Slam» από τον Τζόκοβιτς το 2007 στο US Open.

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζαν ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε.Δεν είναι όνειρο, αλλά μία πραγματικότητα», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη λήξη του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας