Νέες μεγάλες διαδηλώσεις, παρά την Πρωτοχρονιά, γαλλικών «κίτρινων γιλέκων». Πρωτοφανής αστυνομική βαρβαρότητα!

1879
διαδηλώσεις
Εικόνες σοκ από το Παρίσι: «Πραιτωριανοί» του Μακρόν ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτές.

Μεγάλες διαδηλώσεις για ακόμη ένα Σάββατο, παρά την Πρωτοχρονιά, στο Παρίσι και σε όλη τη Γαλλία. Τα «κίτρινα γιλέκα» απτόητα έδωσαν μαζικά και αγωνιστικά το παρόν στη Γαλλία και αντιμετώπισαν τις βάρβαρες μεθόδους, αυτή τη φορά ιδιαίτερα έντονες, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, της γαλλικής Αστυνομίας.

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές με «κίτρινα γιλέκα» έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αναδειχτεί ως η… απόλυτη persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος, ενώ η αστυνομία έριχνε αδίστακτα, με προεδρική εντολή, πλαστικές σφαίρες στο “ψαχνό” και σε οτιδήποτε κινείται.

Εικόνα σοκ!

Οι εικόνες ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Οι εικόνες είναι από την live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.

Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως προκλήθηκε ο τραυματισμός του.

Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Και οι φρικτές σκηνές δεν είναι μόνο στο Παρίσι. Σε βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις στην Τουλούζη άνδρες της ταξιαρχίας BAC (Brigade Anti-Criminalité) με πολιτικά ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτή στοχεύοντας ειδικά στην περιοχή των νεφρών προσπαθώντας να του προκαλέσουν μόνιμες βλάβες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας