Νέες διώξεις των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδα & Ηλία Παπαδόπουλου

1359

Ταυτόχρονα με την τρίτη δίωξη του στελέχους της ΛΑΕ Αντώνη Μαυρομάτη και αφού έχουν προηγηθεί τέσσερις διώξεις σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και πολλές διώξεις σε άλλους αγωνιστές, η κυβερνητικό-τραπεζική χούντα προέβη σε νέες διώξεις σε βάρος των αγωνιστών του Κινήματος “Δεν-Πληρώνω”.

Ως το καλύτερο δεκανίκι των αρπακτικών εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κλιμακώνει τις διώξεις κατά των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω για τη δράση τους κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας.

Η κυβέρνηση με τον τρόπο αυτό συνεχίζει να δίνει διαπιστευτήρια υποτακτικότητας στην εγχώρια και διεθνή τοκογλυφική μαφία που επιχειρεί να υφαρπάξει τη λαϊκή περιουσία μέσω δεκάδων χιλιάδων πλειστηριασμών.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος, έλαβαν νέα κλήση από το διαβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», για παροχή εξηγήσεων σχετικά με δράση του κινήματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20-12-17 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Είναι σαφές ότι και αυτή αλλά και οι διώξεις που προηγήθηκαν, έχουν ως αποκλειστικό στόχο να κάμψουν το φρόνημα των πρωτοπόρων αγωνιστών του κινήματος και κατ’ επέκταση όλων των πολιτών που θεωρούν χρέος τους την υπεράσπιση της λαϊκής στέγης κόντρα στα μεγάλα τοκογλυφικά συμφέροντα και το εθελόδουλο πολιτικό τους προσωπικό. Οφείλουμε να τους ενημερώσουμε για μία ακόμη φορά ότι πλανώνται αν νομίζουν ότι μπορούν να καταστείλουν τη λαϊκή οργή που έχουν επιφέρει οι εγκληματικές πολιτικές τους σε βάρος των φτωχοποιημένων συμπολιτών μας.

Ο αγώνας μας θα κλιμακωθεί μέχρι την τελική νίκη, υπογραμμίζει το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας