Όλοι-όλες στην πολιτική δίκη Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς, Τετάρτη(8/1), Ευελπίδων, 10.30π.μ

3558
δίκη

Δεν πρόλαβε να μπει ο καινούργιος χρόνος και το καθεστώς των τραπεζών και των υπαλλήλων τους κάνει ποδαρικό με μια νέα στημένη πολιτική δίκη, την Τετάρτη 8/1 στη Σχολή Ευελπίδων, στις 10.30 π.μ, κτίριο 12, Αίθουσα 4, κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του Αντώνη Μαυρομμάτη και των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Ηλία Παπαδόπουλου, χαλκευμένη από το αμαρτωλό τμήμα της “δήθεν Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών.

Μετά τη δίκη κατά του Παν. Λαφαζάνη που προκλήθηκε από μήνυση κερδοσκοπικού fund με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας (!) για παρεμπόδιση πλειστηριασμού, η οποία σκοπίμως, λόγω συνεννοημένης απουσίας όλων των μαρτύρων κατηγορίας, ανεβλήθη για τις 20/6/2020, ακολούθησε τώρα νέο κλητήριο θέσπισμα κατά του Παν. Λαφαζάνη προκειμένου να δικαστεί στις 8/1/2020 από το τριμελές πλημμελειοδικείο  για άλλες υποθέσεις  κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών.

Συγκεκριμένα ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές του Παπαδόπουλο Λεωνίδα, Παπαδόπουλο Ηλία (“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”) και τον Μαυρομμάτη Αντώνη κατηγορούνται παντελώς ανυπόστατα ότι παραβίασαν το μισό Ποινικό Κώδικα και ειδικότερα 21 συνολικά άρθρα του.

Οι κατηγορίες κατά  Λαφαζάνη, Παπαδόπουλων Λεωνίδα και Ηλία και Μαυρομμάτη εκπορεύονται από το αμαρτωλό εμφυλιακού τύπου τμήμα της Γενικής Ασφάλειας  που φέρει το χουντικής έμπνευσης όνομα: “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος“. Το αμαρτωλό αυτό Τμήμα πολιτικών διώξεων θεσπίστηκε επί πρωθυπουργίας Σημίτη, εκσυγχρονίστηκε θεσμικά με νομοθετική πρωτοβουλία και αναβαθμίστηκε με νέες αντιδημοκρατικές αρμοδιότητες και σχετικό εξοπλισμό για παρακολουθήσεις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνεχίζει να διατηρείται εν πλήρη λειτουργία και με τη νέα κυβέρνηση της Ν.Δ.

Μεταξύ των κατηγοριών κατά του Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του καταγράφονται, πλην της παρεμπόδισης  πλειστηριασμών,  αθλιέστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες για φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνηςάσκηση βίας και βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών (!!!) κλπ κλπ. Πρόκειται για χαλκευμένες ψευδέστατες κατηγορίες, που θα τις ζήλευαν και οι διάφοροι Μανιαδάκηδες και ασφαλίτες του Σπουδαστικού επί χούντας, αφού, επιπροσθέτως, η διαδρομή του Π. Λαφαζάνη είναι παροιμιώδης, ακόμα και από τα χρόνια της δικτατορίας, της Νομικής και του Πολυτεχνείου, για την εμμονή του στους μαζικούς, ενωτικούς και ειρηνικούς αγώνες.

Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι για πρώτη φορά, ίσως, στην μεταπολίτευση έχουν “στηθεί” σειρά από καθαρές πολιτικές δίκες σκοπιμότητας που έχουν στόχο να προασπίσουν τις τράπεζες για να κλιμακώσουν την αρπακτική επιδρομή τους σε σπίτιαμικρομεσαίες επιχειρήσειςμαγαζιά και λαϊκά περιουσιακά στοιχεία.

Πέραν τούτων η σωρεία  στημένων πολιτικών δικών κατά Λαφαζάνη και αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, έχει ως επιδίωξη, ιδιαίτερα στη σημερινή φάση, την κατατρομοκράτηση των πολιτών για να ανακοπεί κάθε αντίδραση και κινητικότητα στην κοινωνία.

Οι ίδιοι πολιτικοί και νομικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι αδιανόητο όλος ο κατεστημένος πολιτικός κόσμος που χρέωσεχρεοκόπησε και λήστεψε την χώρα, χρεώνεται με μύρια σκάνδαλα και χαριστικές πράξεις στις τράπεζες, έχει υποθηκεύσει όλο τον δημόσιο πλούτο, φτωχοποίησε και εξαθλίωσε την κοινωνία, μετέτρεψε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο και την έχει θέσει σε αιώνια κηδεμονία, είναι αδιανόητο, λοιπόν, όλοι αυτοί οι καταστροφείς να βρίσκονται στο απυρόβλητο και να συνεχίζουν να λεηλατούν την χώρα και ο μόνος πρώην αρχηγός κόμματος με ιστορική πολιτική και αγωνιστική διαδρομή που κάθεται στο εδώλιο να είναι ο Παν. Λαφαζάνης.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 8/1/2020 στη Σχολή Ευελπίδων στις 9 π.μκτίριο 12, αίθουσα 4 να δώσουμε μαζική αγωνιστική απάντηση στην τρομοκρατία και στις πολιτικές διώξεις, που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και ανοίγουν δρόμους για ακόμα σκοτεινότερες.

Παραθέτουμε  το κλητήριο θέσπισμα που επιδόθηκε στον Παν. Λαφαζάνη: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας