Εξαιρετικά θετική τροπή στο πολεμικό μέτωπο: Δαμασκός στέλνει στρατό εναντίον Τουρκίας!

2163
Δαμασκός
Ο στρατός της Συρίας άρχισε να αναπτύσσει δυνάμεις στα μέτωπα της βόρειας Συρίας για να αντιμετωπίσει την «τουρκική επιθετικότητα» στο συριακό έδαφος, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας, χωρίς να διευκρινίσουν τις ζώνες ανάπτυξης των δυνάμεων της Δαμασκού.
Η συριακή κυβέρνηση και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις διεξήγαγαν συνομιλίες σε ρωσική βάση της Συρίας, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Κούρδο πολιτικό αξιωματούχο.

Οι εντάσεις κλιμακώνονται στη Βόρεια Συρία καθώς η Δαμασκός άρχισε να μετακινεί τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει τα τουρκικά στρατεύματα που εκτελούν επιχείρηση εναντίον των Κούρδων στην περιοχή.

Το λιβανικό ειδησεογραφικό δίκτυο al-Mayadeen μετέδωσε σήμερα την πληροφορία ότι ο συριακός στρατός θα αναπτυχθεί εντός των προσεχών 48 ωρών στην πόλη του Κομπάνι, που ελέγχεται από τις αραβοκουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και στην γειτονική πόλη Μανμπίζ, που ελέγχεται από τις SDF και συμμαχικές τους δυνάμεις.

Οι δύο πόλεις βρίσκονται στην ζώνη της βόρειας Συρίας που ελέγχεται από τις αραβοκουρδικές δυνάμεις, που αποτελούν στόχο της επίθεσης που έχει εξαπολύσει η Τουρκία και οι συμμαχικές της αντάρτικες δυνάμεις στην Συρία.

Στο παρελθόν, οι συριακές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί σε ορισμένες κουρδικές περιοχές για να αποτραπεί μία τουρκική επίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας