Μόσχα: Τούρκοι αξιωματικοί συγκεντρώνουν ισχυρές δυνάμεις μαζί με Ουκρανία στην Μαριούπολη!

505
Μόσχα: Τούρκοι αξιωματικοί συγκεντρώνουν ισχυρές δυνάμεις

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το χτεσινό ρεπορτάζ του WarNews247 καθώς οι Ρώσοι εντόπισαν μεγάλη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιωτικοί σύμβουλοι συγκεντρώνουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 για επίθεση στο Ντoνέτσκ.

Σε επιφυλακή τέθηκαν όλες οι ρωσικές Στρατιές!

Τούρκοι Αξιωματικοί συγκεντρώνουν δυνάμεις στην Μαριούπολη

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως “έχουν εγκατασταθεί Τούρκοι εκπαιδευτές και μη επανδρωμένη αεροσκάφη στην πόλη της Μαριούπολης και προετοιμάζουν επιχείρηση ανακατάληψης”.

Πλέον υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ομογένεια μας στην Μαριούπολη.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της αυτοανακηρυγμένης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Ντένις Πουσουλίν δήλωσε πως αναμένουν γενικευμένη επίθεση από τους Ουκρανούς σε συνεργασία με τους Τούρκους.

Δείτε το βίντεο 

Ρώσος στρατιωτικός ειδικός αναφέρει

“Θα εφαρμόσουν σενάριο τύπου “Ναγκόρνο Καραμπάχ” (σσ ακόμη μια επιβεβαίωση για το WarNews247) εναντίον του Ντονέτσκ” αναφέρει ο  Alexei Leonkov και προσθέτει:

“Θα προσπαθήσουν γρήγορη διείσδυση. Το ίδιο έκαναν και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι Αρμένιοι το αντιλήφθηκαν μόνο όταν έπεσαν οι πρώτες οβίδες. Το Αζερμπαϊτζάν συγκέντρωνε στρατό για αρκετές ημέρες και στο τέλος κτύπησε.

Όμως στην Ουκρανία δεν υπάρχουν βουνά ή υψώματα για τον Στρατό τους. Το έδαφος είναι τελείως διαφορετικό και γι αυτό θα αποτύχουν.

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σενάριο.

Να συγκεντρωθούν στα σύνορα και να δημιουργήσουν έναν “κύκλο” καταστρέφοντας τα πάντα. Και αργότερα να έρθουν δυνάμεις του ΝΑΤΟ υπό την μορφή ειρηνευτικής δύναμης.

Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση στην γραμμή επαφής. Και σίγουρα θέλουν νεκρούς. Θέλουν να δει αυτό ζωντανά ο κόσμος. Θα σκηνοθετήσουν και πυρά ώστε να έχουν νόμιμη δικαιολογία για εμπλοκή δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Τότε το πρόβλημα θα το λύσουμε αλλιώς. Η Μόσχα δεν θα κάτσει να ακούσει την Πολωνία, την Ουγγαρία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Θα ακούσουμε τους ανθρώπους μας. Και ο λαός μας θα πει:

“Σώστε το Ντονμπάς”!

Τέλος το Κίεβο κάλεσε τον πρώην πρέσβη του στις ΗΠΑ,  Valery Chaly,  και τον προετοίμασε για λήξη του διαλόγου με την Ρωσία. Αυτό μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Συνταγματάρχης και βετεράνος του πολέμου Andrey Marochko είπε τα εξής:

“Το Ντονμπάς προετοιμάζεται για γρήγορη κλιμάκωση. Αυτές τις πληροφορίες έχουμε. Πρώτα απ όλα υπάρχει κλιμάκωση και συγκρούσεις στην γραμμή επαφής με αρκετούς νεκρούς.

Για πρώτη φορά από το 2018 χρησιμοποιήθηκαν 9P-132 Grad-P Partizan MLRS από το Κίεβο.

Οι Ουκρανοί μεταφέρουν συνεχώς βαρύ οπλισμό άρματα μάχης, πυροβολικό.

Συμφωνώ με το σενάριο “Ναγκόρνο Καραμπάχ”. Αυτό προετοιμάζουν οι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ.

Όμως εμείς δεν έχουμε χαλαρώσει όπως έκαναν στην Αρμενία… Πολεμάμε ακόμη.

Παρακολουθούμε διαρκώς την κατάσταση και παίρνουμε τα μέτρα μας. Έχουμε και τα μέσα για να καταρρίψουμε τα drones τους.

Αν όμως εμπλέξουν πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, ένα είναι σίγουρο:

Η Ρωσία θα σταθεί δίπλα μας. Η Ρωσία θα τους ισοπεδώσει.

Και απλά η Δύση θα πυροδοτήσει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ενώ θα στείλει μόνιμο στρατιωτικό απόσπασμα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία μεταμφιεσμένο ως ειρηνευτική δύναμη.

 

Bασίλης Καπούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας