Μπ. Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φτηνό! Λαγός για υπέρογκες αυξήσεις!

1160
νερό

Ένα σχόλιο που ήδη προκαλεί θύελλα αντιδράσεων έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το νερό «δυστυχώς, είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του εξωφρενική» και συμπλήρωσε πως «πρέπει να εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».

Συγκεκριμένα όσα είπε ο κ. Παπαδημητρίου:

«Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πολύ καλό παράδειγμα για τον Ασωπό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σχεδόν πρότυπη» είπε συγκεκριμένα.

Όταν, δε, κλήθηκε από την πρόεδρο να εξηγήσει τι εννοεί με την τιμολόγηση του νερού απάντησε πως «πρέπει να εξηγήσουμε γιατί το νερό πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».

Οι δηλώσεις του νέου βουλευτή της Ν.Δ μοιάζουν με προετοιμασία εδάφους και προαναγγελία υπέρογκων αυξήσεων στο νερό, μετά και το ρεύμα, ενώ περίεργες και ανησυχητικές είναι οι αναφορές του για σπάνια επεξεργασία του νερού που πίνουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας