Μπλόκο Νίκαιας: Οι αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ τον κόμβο Πλατύκαμπο

736

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, απέκλεισαν το μεσημέρι της Πέμπτης, τον κόμβο του Πλατυκάμπου, στην Παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου. Με αυτό τον τρόπο απαίτησαν ξανά από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον κόμβο του Πλατυκάμπου βρισκόντουσαν τουλάχιστον 4 διμοιρίες από ΜΑΤ, οι οποίες έφτασαν στο σημείο να κλείσουν βασικές εξόδους της πόλης, γεγονός που κατήγγειλαν οι αγρότες.

Σε δηλώσεις του, ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, τόνισε μεταξύ άλλων πως, «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και με τον συμβολικό αυτόν αποκλεισμό στον κόμβο του Πλατυκάμπου, καλούμε ακόμη μια φορά την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα μας, αντί να στέλνει εδώ διμοιρίες ΜΑΤ να κλείνουν τον δρόμο και να ταλαιπωρούν τους δρόμους της Λάρισας, να δώσει λύσεις και να αποσύρει τις δυνάμεις καταστολής. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά τον αγώνα μας, καλούμε όλο τον κόσμο στο αυριανό συλλαλητήριο, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας».

Από 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας