Μπαράζ πληγμάτων από Κούρδους της Συρίας κατά του τουρκικού στρατού

530
Συρίας κατά του τουρκικού στρατού

Σαρωτική επιστροφή με σύγχρονα όπλα για το ALF, το οποίο πραγματοποίησε πολύ λίγες επιθέσεις εναντίον των τουρκικών δυνάμεων στην ύπαιθρο του βόρειου Χαλεπίου τους τελευταίους μήνες.

Συνεχίζεται ανελέητο το κoυρδικό σφυροκόπημα με τους Τούρκους να τα έχουν χαμένα! Μετά το Βόρειο Ιράκ ήρθε η σειρά να βάλουν την ουρά στα σκέλια στη Συρία!

Στις 22 Ιουλίου, οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις Afrin (ALF) δημοσίευσαν βίντεο τριών πρόσφατων επιθέσεων εναντίον των τουρκικών δυνάμεων στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου της Συρίας.

Το πρώτο βίντεο δείχνει μια επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Rajo στο βόρειο Afrin στις 16 Ιουλίου. Οι Κούρδοι μαχητές του ALF στόχευσαν ένα τουρκικό μίνι φορτηγό υποστήριξης μαχητών με μια αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευή. Τρεις μαχητές σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει ένα χτύπημα με έναν πύραυλο ATGM σε μια θέση των Τούρκων μαχητών κοντά στο χωριό Kaljibrin στις 19 Ιουλίου. Δύο μαχητές σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε.

Το τελευταίο βίντεο, επίσης, από τις 19 Ιουλίου, δείχνει χτυπήματα σε δύο ένοπλα φορτηγά στα περίχωρα της πόλης al-Bab. Επτά μαχητές σκοτώθηκαν, ενώ πέντε άλλοι τραυματίστηκαν.

Οι επιθέσεις αντιπροσωπεύουν μια επιστροφή για το ALF, το οποίο πραγματοποίησε πολύ λίγες επιθέσεις εναντίον των τουρκικών δυνάμεων στην ύπαιθρο του βόρειου Χαλεπίου τους τελευταίους μήνες.

Η κουρδική αντάρτικη ομάδα βασίζεται όλο και περισσότερο σε προηγμένα όπλα, όπως τα ATGM και τα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή εξοπλισμένα με σύγχρονη τεχνολογία. Οι τουρκικές δυνάμεις δεν έχουν ακόμη λάβει ουσιαστική δράση εναντίον της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας