Μνήμες. Το ΝΑΙ είναι θηλυκό, στις καταθέσεις και ανακρίσεις.

1843
πλειστηριασμοί

Ο Π. Λαφαζάνης και οι άλλοι αγωνιστές, που καλούνται από την γενική ασφάλεια να καταθέσουν για γελοίες, ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες, επειδή συμμετέχουν στα κινήματα κοινωνικής αντίστασης κατά πλειστηριασμών, ΔΕΗ, εργασιακά, συνταξιοδοτικά αλλά και κινήματα εθνικής ανεξαρτησίας, λαϊκής κυριαρχίας, δημοκρατίας και κοινωνικής απελευθέρωσης, δεν έχουν ανάγκη από την συμβουλή και προτροπή μου.

Ιστορική αναφορά κάνω μόνο και μόνο για να υπογραμμίσω την ξεφτίλα που ζεί η “αριστερά” στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάμεσα λοιπόν στους αγωνιστές της αριστεράς οι οποίοι οδηγούνταν σε ανακρίσεις και μετά σε φυλακές και εξορίες για την δράση τους κυκλοφορούσε το εξής:

Σύντροφε, το ΝΑΙ είναι θηλυκό.

Το ένα και πρώτο ΝΑΙ φέρνει και τα επόμενα.

Αρα λοιπόν λέμε μόνο ΟΧΙ.

Το έζησα και το δέχθηκα ως συμβουλή από την Κατερίνα Ντ. επί δικτατορίας, όταν κλήθηκα στην γενική ασφάλεια στην μεσογείων από τον αστυνόμο σπουδαστικού  Κραβαρίτη.

Τί ειρωνεία όμως μας επεφύλαξε η ιστορία.

Ο “αριστερός” Τσίπρας και η παρέα του με το ΝΑΙ που στην πραγματικότητα είπαν στο μεγάλο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015 επιβεβαίωσε την αγωνιστική σοφία των παλαιότερων αγωνιστών της αριστεράς, για την τιμή πού σου προσφέρει το ένα,πρώτο και μεγάλο ΟΧΙ.

Το ένα και πρώτο ΝΑΙ Φλεβάρης του 2015 έφερε σωρεία τα ΝΑΙ  σε Μέρκελ, αμερικανονατοϊκούς, τραπεζίτες, funds, ελληνική οικονομική ολιγαρχία και πολιτικό κατεστημένο.

Κύριε Τσίπρα και η παρέα σας,

τα υποτελή, μνημονιακά, ξενόδουλα  ΝΑΙ  σας,

τα μεγάλα ΟΧΙ τα δικά μας.

Η ιστορία θα δείξει, όσα δεν φαίνονται σήμερα με πρώτη ματιά.

Ανοίξατε πόλεμο σε βάρος των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων.

Ο λαός, η πραγματική Αριστερά ενωμένος οφείλει και θα σας απαντήσει.

Η “αριστερά” που ασκεί διώξεις και στέλνει στα δικαστήρια αγωνιστές της πραγματικής αριστεράς, απλά είναι προδοτική. Φτού σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας