Μια από τα ίδια στο ΠΑΣΟΚ Νο2: Ξανά Γεννηματά, χωρίς αέρα!

2160
πασοκ

Με αρκετά λιγότερους ψηφίσαντες σε σχέση με τον α’ γύρο εξελέγη τελικά αρχηγός του αβάπτιστου και άνευ προγράμματος ΠΑΣΟΚ Νο2 η Φώφη Γεννηματά.
Με καταμετρημένο το 87% των περίπου 160.000 ψηφισάντων η Φ. Γεννηματά συγκεντρώνει το 57% και ο Ν. Ανδρουλάκης το 42,8% των ψήφων .
Πολιτικοί παρατηρητές που δεν μετέχουν στην στημένη κατεστημένη αγιογραφία του νέου υβριδικού περίεργου μορφώματος του βαθέως δογματικού ευρωπαϊσμού και της αγοραίας (ψευδο) παγκοσμιοποίησης, τόνιζαν ότι η επικράτηση Φ. Γεννηματά, παρ’ ότι έπαιζε χωρίς αντίπαλο, διότι ο Ν. Ανδρουλάκης και οι λοιποί ήταν άχρωμοι, άοσμοι, δίχως πνοή και στιβαρότητα και βεβαίως χωρίς ιδέες, δεν ήταν καθόλου περίπατος και στο β’ γύρο πήρε αρκετά λιγότερους ψήφους από τον αντίπαλο της.
Οι ίδιοι πολιτικοί παρατηρητές υπογράμμιζαν ότι το ΠΑΣΟΚ Νο2, το οποίο συναποτελούν τα ορφανά κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου με μπαλαντέρ τον Ευ. Βενζέλο, θα αποδειχθεί πολύ χειρότερο, πολύ πιο καταστροφικό και βαθύτερα πελατειακό και εκμαυλιστικό από το παλιό ΠΑΣΟΚ και θα συμβολίζει με τον πιο αυθεντικό τρόπο την βαθιά παρακμή και τον ξεπεσμό του ελληνικού αστικού πολιτικού κατεστημένου, το οποίο έχει καταντήσει το δουλοπρεπές μπαλάκι στο τρίγωνο Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ουάσιγκτον.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας