Με πλάτες Τουρκίας-Ο Ράμα ζητάει πολεμικές αποζημιώσεις ως αντάλλαγμα για Χάγη

612
Ράμα ζητάει πολεμικές αποζημιώσεις

Ήταν αφελείς όσοι πίστεψαν ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα συμφώνησε τόσο απλά σε μια νομότυπη διαδικασία για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, όπως είναι αυτή της προσφυγής στην Χάγη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Ε. Ράμα ζητάει ανταλλάγματα για να πάμε στη Χάγη, μην ξεχνώντας το Ανατολίτικο παζάρι, που εξακολουθεί να είναι συνήθειο στο Αλβανικό κράτος. Και τα ανταλλάγματα που ζητάει ο Ε. Ράμα μπορεί να μην αφορούν την ανεκδιήγητη υπόθεση της περιουσίας των Τσάμηδων αλλά είναι κάτι παρεμφερές. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ζητάει αποζημιώσεις για περιουσίες που τελούσαν υπό μεσεγγύηση από τον καιρό του πολέμου!

Ναι καλά ακούσατε!

Γιατί ποσό μιλάμε;

Οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για ποσό που μπορεί να ανέρχεται και σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Δυστυχώς τόσα λείπουν από τους κυβερνώντες στα Τίρανα, αν και το θέμα δεν βρίσκεται τόσο στο ποσό όσο κυρίως στην αλαζονεία των ιθυνόντων στη γείτονα. Αλαζονεία την οποία επιδεικνύουν με ξένες πλάτες φυσικά….

Ελπίζουμε η Ελλάδα να μην χειρισθεί και αυτή την υπόθεση, όπως χειρίζεται τα ζητήματα με την επιθετικότητα της Τουρκίας και τον εμμονικό «Μακεδονισμό» των Σκοπίων, ούτε φυσικά υπακούοντας στα κελεύσματα των ΗΠΑ!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας