Με καθολική συμμετοχή συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ

938
καθολική

Καθολική υπήρξε και χθες, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, η συμμετοχή στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων του ΟΤΕ, που διεκδικούν μεταξύ άλλων νέα ΣΣΕ, με ανάκτηση μισθολογικών απωλειών, και να μη γίνει καμία απόλυση από τον υπερκερδοφόρο ΟΤΕ. Η απεργία που ξεκίνησε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστεί από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2020.

Όπως σημειώνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, στη σχετική της ανακοίνωση, «παρά την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό από γνωστά στελέχη της διοίκησης, παρά τις ψευδείς καταγγελίες στην αστυνομία, παρά τα στοχευμένα δημοσιεύματα που λιγοστεύουν μέρα τη μέρα, δεν κατάφεραν ούτε τους εργαζόμενους να κάμψουν αλλά ούτε την κοινωνία να στρέψουν εναντίον μας». Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ «έστειλαν και σήμερα ισχυρό μήνυμα στη διοίκηση με την καθολική τους συμμετοχή στην απεργία».

«Συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά τις επόμενες μέρες. Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Μαζί ενωμένοι μέχρι την τελική μας δικαίωση. Καλά Χριστούγεννα για όλους με υγεία και κάθε καλό!!!», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας