Με «κάθοδο» στην Αθήνα απειλούν οι αγρότες – Τελεσίγραφο στην κυβέρνηση

1252
αγρότες

Την πρόθεση τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εάν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν οριστεί ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών, εξέφρασαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας.

Οι αγρότες αποφάσισαν να δώσουν διορία μέχρι αύριο στην κυβέρνηση προκειμένου να ορίσει το ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την onlarissa.gr, αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Τα νέα μπλόκα θα έχουν σκοπό, όπως και το Σάββατο στα Τέμπη, να «κόψουν» την Ελλάδα στα δύο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως αν η κυβέρνηση δεν δείξει προθυμία να ορίσει το «ραντεβού», οι αγρότες θα συγκεντρωθούν την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Μάλιστα, σε περίπτωση αρνητικής απόκρισης εκ μέρους της κυβέρνησης, άφησαν «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο «καθόδου» στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προχώρησαν σε ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών.

Την ίδια ώρα, παραταγμένα στην άκρη του δρόμου παραμένουν εκατοντάδες τρακτέρ σε Καρδίτσα, Λάρισα, Πιερία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας