Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για στρατιωτικό κτύπημα στη Συρία από ΗΠΑ και Γαλλία

1770
συρία

Κορυφώνεται η ένταση στη Συρία, καθώς πληροφορίες που αναδημοσιεύουν τα ρωσικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι ΗΠΑ αλλά και η Γαλλία είναι έτοιμες να κτυπήσουν θέσεις του συριακού Στρατού.
Την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Δαμασκός προετοιμάζεται για το «αναμενόμενο» αμερικανικό κτύπημα, όπως αναφέρουν δυτικοί διπλωμάτες σύμφωνα με την σουδαραβική εφημερίδα Asharq Al-Awsat.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα έκτακτα μέτρα αποφασίστηκαν το Σάββατο στη συνεδρίαση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας της Συρίας στο οποίο προήδρευσε ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ.

Η Δαμασκός έχει επικοινωνήσει ήδη με τη Μόσχα και την Τεχεράνη ζητώντας επιπρόσθετη βοήθεια ενώ ρωσικές μονάδες έχουν αναπτυχθεί σε «κρίσιμες» περιοχές προκειμένου να αποθαρρύνουν τις ΗΠΑ να προχωρήσουν σε στρατιωτικό κτύπημα.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ΟΗΕ έχει δώσει εντολή στ διπλωματικό του προσωπικό να απομακρυνθεί από συγκεκριμένα σημεία.
Το ρωσικό Sputnik  επικοινώνησε με τον Σύρο αναλυτή Suliman Mulhem οι αμερικανές δυνάμεις πρόκειται να εξαπολύσουν μεγάλη επίθεση στη Συρία «πολύ σύντομα».

MIGHT INTERVENE BY SEAhttps://wp.me/p7TRRn-6v8 

FRANCE MIGHT INTERVENE SYRIA BY SEA

French authorities said the National armed forces may participate in Coalition operation in Syria. But how?

smmsyria.com

«Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας κατά του συριακού Στρατού πολύ σύντομα στην περιοχή κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και ειδικά κοντά στην al-Tanf  με στόχο να ενισχύσουν τις αμερικανικές βάσεις καταλαμβάνοντας περιοχές οι οποίες θα περιέλθουν στον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών, περιοχές οι οποίες γνωστές για τα πετρελαϊκά τους κοιτάσματα», είπε πιο συγκεκριμένα.

Arabic press review: Assad preparing for a major US military attack http://ow.ly/Okqp30j1IyC 


 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας