Μετά τον Τσίπρα και ο Μητσοτάκης σαν κλέφτης στο Μάτι

940
μητσοτάκης

Μετά τον Τσίπρα και ο Μητσοτάκης πήγε αιφνιδίως και αυτός σαν τον «κλέφτη» στο Μάτι μακριά από δημοσιογράφους και κάμερες, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες για τον εαυτό του καταγραφές και εικόνες.

Όπως ο Τσίπρας, όταν πήγε στο Μάτι και είχε πίσω του μόνο το «ατομικό» του κανάλι την ΕΡΤ, έτσι και ο Μητσοτάκης είχε ειδοποιήσει μόνο τον τηλεοπτικό Skai!

H πλάκα είναι ότι τότε ο Μητσοτάκης με ανακοίνωση της ΝΔ είχε καταγγείλει τον Τσίπρα ότι πήγε στο Μάτι σαν τον κλέφτη, ενώ τώρα τον ίδιο ακριβώς χαρακτηρισμό απέδωσε στον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.

Βλέπετε, ότι δεν έχουν μόνο τις ίδιες στην ουσία πολιτικές αλλά και αλληλοεκτοξεύουν τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες και χρησιμοποιούν τις ίδιες ακριβώς πρακτικές.

Κατά τα άλλα, η επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη ήταν τόσο ανούσια, τόσο βαρετή και τόσο κοινότυπη σε δηλώσεις, που ακόμα και ο καμεραμάν του Skai έπληξε στην κυριολεξία, ενώ γι’ αυτό ακριβώς και το δελτίο τύπου που εστάλη από τη ΝΔ, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι το πέταξαν στα σκουπίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας