Μετά την Κούβα κουφαίνονται και στην Κίνα οι διπλωμάτες των ΗΠΑ!

1406
κούβα

Όλο και περισσότεροι αμερικανοί πολίτες απομακρύνονται από την Κίνα, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια ότι προσωπικό της αμερικανικής κυβέρνησης και οι οικογένειές τους γίνονται στόχος «επιθέσεων με όπλα ηχητικών κυμάτων» από μια εχθρική στις ΗΠΑ χώρα.

Εκπρόσωποι του State Department δήλωσαν ότι άτομα που απασχολούνται στο προξενείο των ΗΠΑ στην πόλη Κουανγκτσόου στάλθηκαν πίσω στη χώρα τους για «περαιτέρω αξιολόγηση και μια γενική μελέτη των συμπτωμάτων τους».

Τον προηγούμενο μήνα ένας εργαζόμενος στο προξενείο στην Κουανγκτσόου βρέθηκε ότι είχε υποστεί ελαφριά εγκεφαλική βλάβη, αφού είχε περιγράψει ότι είχε «μια ασυνήθιστη αίσθηση ήχου και πίεσης» από τα τέλη του 2017 μέχρι τον Απρίλιο του 2018.

Άλλα μέλη της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και οι οικογένειές τους εξετάστηκαν από ομάδα που στάλθηκε στα τέλη Μαΐου στην Κουανγκτσόου, για να ερευνήσει το ενδεχόμενο σύνδεσης μεταξύ των συμπτωμάτων τους και εκείνων που είχαν οι διπλωμάτες των ΗΠΑ στην Κούβα πέρσι – περιστατικό που οδήγησε στην απομάκρυνσή τους από την Κούβα και στην εκδίωξη Κουβανών διπλωματών από τις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, έμπειροι νευρολόγοι έχουν δηλώσει ότι ένα κύμα μυστηριωδών παθήσεων για τις οποίες έκαναν λόγο οι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα – και που οδήγησαν σε διπλωματική ρήξη μεταξύ των δύο κρατών – θα μπορούσε να έχει προκληθεί από μια μορφή «μαζικής υστερίας», παρά από επιθέσεις με όπλα ηχητικών κυμάτων.

«Από μια αντικειμενική οπτική γωνία, μοιάζει περισσότερο με μαζική υστερία, παρά με οτιδήποτε άλλο», είχε πει ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Νευροφυσιολόγων, Mark Hallett.

*Πηγή: info-war.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας