Μετά την κατακραυγή, τέλος lockdown στη Βρετανία–Ανοίγουν καταστήματα και παμπ

1022
τέλος lockdown στη Βρετανία

Το τέλος του καθολικού lockdown στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, βάζοντας τέλος στην καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων στη χώρα στις 2/12

Το τέλος του καθολικού lockdown στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, βάζοντας τέλος στην καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων στη χώρα.

Σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό θα ισχύει ένα σύστημα τοπικών απαγορευτικών μέτρων για τον περιορισμό του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο του Τζόνσον οι περιορισμοί θα είναι ανάλογοι με τα κρούσματα στις περιοχές της Βρετανίας.

Ανοίγουν καταστήματα και παμπ

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε όλη την Αγγλία να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, τα γυμναστήρια, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αναψυχής.

Τα υπαίθρια αθλήματα θα μπορούν επίσης να συνεχιστούν με την παρουσία λιγοστών οπαδών, ενώ οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται στις εκκλησίες και γενικότερα στους χώρους λατρείας.

Για πρώτη φορά μετά το πρώτο lockdown της χώρας, τον Μάρτιο, θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε υπαίθρια αθλητικά στάδια και σε περιοχές με λιγότερα κρούσματα κοροναϊού.

Οι παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν ξανά μόνο στις περιοχές που ανήκουν στη ζώνη 1 και στη ζώνη 2, στις περιοχές δηλαδή με τα λιγότερα κρούσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας