ΜΕΘ και νοσοκομεία γεμάτα με ανεμβολίαστους;-Δείτε τι συμβαίνει στην Βρετανία

786
ΜΕΘ και νοσοκομεία γεμάτα με ανεμβολίαστους

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου 6.639 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο «με Covid» τις εβδομάδες 44-47 του 2021 – Από αυτά μόλις 2.355 ήταν οι ανεμβολίαστοι

Μια συστηματική προπαγάνδα κατακλύζει την κοινωνία εντός και εκτός Ελλάδος.
Η προπαγάνδα ή κατά άλλους επιστημονική αναφορά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καταλήγουν οι ανεμβολίαστοι.
Στην Ελλάδα τι υποστηρίζουν υπουργοί και μέλη της επιστημονικής ομάδας για τον covid 19 ότι το 90% όσων νοσηλεύονται ή βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.
Κατά μια σύμπτωση αυτό το υποστηρίζουν στην Βρετανία, τις ΗΠΑ σε πολλές χώρες.
Δεν είναι λίγο οξύμωρο παντού στις νοσηλείες και στις ΜΕΘ να βρίσκονται οι ανεμβολίαστοι σε ποσοστό 90%… που σημαίνει ότι μόνο το 10% είναι εμβολιασμένοι.
«Αυτός είναι πραγματικά ένας αριθμός στον οποίο πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε, το 90% των ατόμων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο δεν έχουν εμβολιαστεί» αναφέρουν οι Βρετανοί.
Τα πράγματα είναι έτσι δηλαδή το 90% των ανεμβολίαστων είναι στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ ή όλα αυτά είναι προπαγάνδα φόβου;
Ορισμένοι πάλι στην Βρετανία αναφέρουν «οι ανεμβολίαστοι γεμίζουν νοσοκομειακά κρεβάτια, βρίσκονται σε ΜΕΘ και δαπανούν πολύτιμους πόρους – αυξάνονται οι λίστες αναμονής στα νοσοκομεία επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί μη εμβολιασμένοι στα νοσοκομεία».
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς αναφέρονται συνήθως σε νοσοκομεία που γεμίζουν με μη εμβολιασμένους ασθενείς με Covid19.
Μάλιστα πρόσφατα ένας ιατρός που δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του σε Μεγάλη Βρετανική εφημερίδα ανέφερε «τα νοσοκομεία γεμίζουν με ανεμβολίαστους και εξαντλείται η υπομονή μου»
Αυτός ο ισχυρισμός χρησιμοποιείται τακτικά ως επιχείρημα για να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ή lockdown.
Επίσης σε πολλούς πολιτικούς – δυστυχώς και στην Ελλάδα – για να δικαιολογήσουν την αποτυχία διαχείρισης της πανδημικής κρίσης παρά τον εμβολιασμό χαρακτηρίζουν την πανδημία covid 19 ως πανδημία των ανεμβολίαστων.
Το βασικό αφήγημα είναι ότι ο ανεμβολίαστος ευθύνεται για την δραματική επιδείνωση παντού… για όλα ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι….

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή όλα αυτά αποτελούν προπαγάνδα ασύστολων ψεμάτων;

Οι ΜΕΘ δεν είναι «γεμάτες» από μη εμβολιασμένους ασθενείς με Covid, δεν είναι καν γεμάτες από κρούσματα Covid.
Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν γεμάτες στην Βρετανία.
Με βάση τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία για τα διαθέσιμα νοσοκομειακά κρεβάτια του NHS της Βρετανίας ανέφεραν ότι η Αγγλία έχει 4.330 διαθέσιμα κρεβάτια εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων 894 (21%) χρησιμοποιούνται από ασθενείς με Covid, 2608 (60%) από ασθενείς χωρίς Covid και 828 (19%) είναι άδεια.

Έτσι, τα κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Αγγλίας δεν είναι γεμάτα ούτε κατά 90%, πόσο μάλλον κατά 90% με μη εμβολιασμένους ασθενείς με Covid.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι τα επίσημα στοιχεία, δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια ή είναι υποκειμενικά.
Ας υποθέσουμε ότι εννοούσαν ότι το 90% των νοσηλειών για τον Covid είναι μη εμβολιασμένοι.

Αλλά ούτε αυτό είναι αλήθεια.

Ο πραγματικός αριθμός είναι 35,4%
Σύμφωνα με τα δεδομένα της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου 6.639 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο «με Covid» τις εβδομάδες 44-47 του 2021.
Από αυτά μόλις 2.355 ήταν οι ανεμβολίαστοι.
Οι 2.355 ανεμβολίαστοι σε σύνολο 6.639 αντιστοιχούν στο 35,4% όσων νοσηλεύτηκαν και 64,6% είναι οι εμβολιασμένοι ή 4.284 ασθενείς που εισήχθησαν στα νοσοκομεία.
Προσέξτε 35,4% ανεμβολίαστοι και 64,6% εμβολιασμένοι.
Άρα οι ανεμβολίαστοι ασθενείς δεν αποτελούν καν την πλειονότητα των κρουσμάτων Covid , πόσο μάλλον την πλειοψηφία των εισαγωγών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Έτσι, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη τα επίσημα στατιστικά στοιχεία – τα οποία έχουμε δείξει προηγουμένως ότι διογκώνονται συνήθως για να κάνουν την «πανδημία» να φαίνεται τρομακτική – ο ισχυρισμός είναι εσφαλμένος.

Να σημειωθεί δε… ότι δεν λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, με την αναφορά ασθενής covid 19… είναι οποιοσδήποτε εισάγεται στο νοσοκομείο για οποιονδήποτε λόγο εντός 28 ημερών από το θετικό test Covid.
Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει άτομα που εισάγονται στο νοσοκομείο για κάποια άλλη πάθηση και στη συνέχεια τυχαίνει να είναι θετικοί σε covid 19 ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο.
bretania_2.png

Bretania_1.png

bretania_3.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας