Μεγάλο «διπλό» ο Παναιτωλικός επί του Άρη (2-1), «βλέπει» Ευρώπη

1553
διπλό
Την πρώτη νίκη στην ιστορία του μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημείωσε ο Παναιτωλικός με το 2-1 επί του Άρη παρά το χαμένο πέναλτι του Μάζουρεκ και έφτασε τους 21 πόντους και την 5η θέση.

Ένα σπουδαίο διπλό με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εμφάνιση στην πρώτη πεντάδα για τον Παναιτωλικό, που με την 3η του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έφτασε τους 21 πόντους. Ο Μαλής με το παρθενικό του γκολ στην Super League και ο Λουσέρο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 75’ χάρισαν στον Παναιτωλικό το πρώτο διπλό της ιστορίας των Αγρινιωτών στην έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 27ο λεπτό με την αποβολή του Κουέστα σε ανατροπή του Μοράρ μετά από λάθος του Δεληζήση. Ο Μάζουρεκ απώλεσε το πέναλτι (άουτ), όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ από κόρνερ πήραν τη νίκη. Ο Μαλής από εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, με προβολή άνοιξε το σκορ. Παρά την ισοφάριση του Ντιγκινί στο 71’, στο 75’ από ένα τραγικό λάθος του Σιώπη που άνοιξε τα πόδια στην χαμηλή εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο, έκανε το 1-2 και πήρε τη νίκη. Μεγάλη επέμβαση του Κυριακίδη στο 87’ σε κεφαλιά του Βέλεθ.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Παναιτωλικού στα τελευταία τέσσερα ματς, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ από την άλλη ο απογοητευτικός και σήμερα Άρης, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι φάντασμα του εαυτού του, έμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη σερί αγωνιστική, παρά τις πέντε αλλαγές που έκανε συγκριτικά με το προηγούμενο ματς ο Σάββας Παντελίδης.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεθ), Βέλεθ, Δεληζήσης, Σιώπης, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Γκαρσία (83’ Ναζλίδης), Γιουνές (30’ Αναγνωστόπουλος)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπάσα, Μαρτίνες, Τζανακάκης, Μενένεντεθ, Μαβράι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντιας (88′ Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (13’ λ.τρ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Μπαρμπόσα, Μοράρ

Στον πάγκο έμειναν οι: Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Αγροδήμος, Μπελεβώνης.

*Πηγή: sport-fm, Κώστας Μιαούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας