Μεγάλοι (200μ.) και μικροί (70μ.) ουρανοξύστες καταστρέφουν Ελληνικό και παραλιακό μέτωπο

2745
ουρανοξύστες

Η τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη για το Ελληνικό δεν είναι καθόλου αθώα, αφού κατοχυρώνει και επεκτείνει τον καταστροφικό σχεδιασμό για το Ελληνικό και το παραλιακό μέτωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή  η τροπολογία έρχεται να “θωρακίσει” τη “νομιμότητα”των 6 ουρανοξυστών των 200μ. ύψος(!) και σημαντικού αριθμού “mini ουρανοξυστών” των 70 μ. ύψος,που έχουν εγκριθεί και ψηφισθεί επί ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική σύμβαση για το Ελληνικό στη Βουλή.

Να σημειώσουμε, για να αντιληφθούμε για το τι είδους “κτιριακά τέρατα” και τι τείχος τσιμέντου ορθώνεται, πως ο Πύργος των Αθηνών έχεις ύψος μόνο 100 μ.

Πέραν αυτού, όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυρ. Μητσοτάκης στην πραγματικότητα, αφήνει με τη τροπολογία του ανοικτό το δρόμο ώστε στο μέλλον (;) οι ουρανοξύστες και τα ψηλά, πέραν του προβλεπόμενου ορίου κτίρια να πολλαπλασιαστούν προς την πλευρά του ακινήτου του Ελληνικού που συνορεύει με την Λεωφ. Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης.

Με δυο λόγια βρισκόμαστε μόλις στην αρχή μιας νέας “ουρανοξυστούπολις” που θα κάνει την εμφάνιση της στο Ελληνικό με άγνωστα από κει και πέρα όρια!

Έτσι, δεν αλλοιώνεται και δεν καταστρέφεται μόνο το Ελληνικό. Ο κώδωνας του κινδύνου κτυπά για όλο το παραλιακό μέτωπο με κίνδυνο αλλοίωσης και υποβάθμισης του φυσικού και περιβαλλοντικού του χαρακτήρα αλλά και αλλοίωσης του χαρακτήρα ολόκληρης της Αθήνας και του Πειραιά.

Μήπως θα πρέπει να ενημερωθούμε καλύτερα και να αρχίσουμε να αφυπνιζόμεθα αντί να λέμε: “ε, δεν τρέχει και τίποτα. Κάποιοι περίεργοι αντιδρούν, Δεν βαριέσαι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας