Μεγάλη κωλοτούμπα Κόρμπιν σχετικά με το Brexit

1491
Brexit

Στην κρίση των ψηφοφόρων σε δεύτερο δημοψήφισμα οφείλει να θέσει το σχέδιο του για Brexit ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, είπε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του θα ταχθεί υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε μήνυμα του μεσώ e-mail στα μέλη των εργατικών, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμποδίσουν την έξοδο της Βρετανίας από την Ένωση.

Η θέση αυτή του Τζ. Κόρμπιν συνιστά μια μεγάλη “κωλοτούμπα” για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα των Εργατικών, αφού μέχρι τώρα ο Κόρμπιν υπογράμμιζε ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα σεβαστούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το οποίο ο Βρετανικός λαός αποφάσισε την έξοδο από την ΕΕ.

Με τη θέση του αυτή  Τζ. Κόρμπιν παραδίδει πλατιά εργατικά-λαϊκά στρώματα της Βρετανίας, που απεχθάνονται την Γερμανική επικυριαρχία στην ΕΕ, τον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών και τη σκληρή ευρωενωσιακή λιτότητα, στη δημαγωγία των πιο ακραίων συντηρητικών κύκλων της Βρετανίας και της Βρετανικής ακροδεξιάς του Φάρατζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας