Μαρατζίδης του ΠΑΜΑΚ: Σταθερός στον σφετερισμό και την συστημική πολιτική αριθμητική

2027

Ο Μαρατζίδης του ΠΑΜΑΚ ξαναχτύπησε με νέα συστημική δημοσκόπηση πολιτικής αριθμητικής. Ο στόχος να εμφανισθεί σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη η ΝΔ και καθηλωμένη για ευνόητους λόγους η ΛΑ.Ε. (η μόνη ριζοσπαστική δύναμη που διαθέτει ρεαλιστική αντιμνημονιακή πρόταση και ενωτική πολιτική κατεύθυνση για να μπορέσει να εφαρμοσθεί) για άλλη μια φορά εξετελέσθη.
Από κει και πέρα όλα τα συστημικά μέσα ως έτοιμα από καιρό περιέφεραν σε περίοπτη θέση και με πηχυαίους τίτλους την “ευχάριστη” κακοστημένη είδηση.
Το ερώτημα, όμως, είναι: Με ποιο δικαίωμα το ιστορικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας του δίνει δυνατότητα να χρησιμοποιεί το επιστημονικό του όνομα για να το εμπλέκει σε πολιτικά παιχνίδια κομματικών ποσοστών.
Πως είναι δυνατόν το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας να καλύπτει τόσο ωμά φαινόμενα πολιτικής χειραγώγησης υπέρ της ΝΔ και υπέρ ενός συστήματος μέσω ενός εμπορικού τηλεοπτικού καναλιού;
Κάποτε το ΠΑΜΑΚ δεν θα πρέπει να απαντήσει; Σύντομα, πάντως, θα υποχρεωθεί να το πράξει. Διότι το ΠΑΜΑΚ δεν είναι Ανώνυμος πολιτική κερδοσκοπική εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας