Μαθητής στους Αμπελόκηπους για ξυλοδαρμό: «Έπεσα κάτω με κλώτσαγε στην κοιλιά»

894

Για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από πατέρα συμμαθήτριας του μέσα στο σχολείο του στους Αμπελόκηπους μίλησε ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες.

Το τι συνέβη την ημέρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα συμμαθήτριας του περιέγραψε ο 11χρονος μαθητής σε σχολείο των Αμπελοκήπων

Ο μαθητής, μιλώντας στο protothema.gr, έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

«Στο σχολείο, το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό και κατά λάθος έπεσε και έβρεξε τη συμμαθήτριά μου. Μετά εκείνη γύρισε θυμωμένη και με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη χωρίς να φταίω κι αυτή νευρίασε και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Όταν βγήκαμε στον διάδρομο του σχολείου, με χτύπησε με ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν γυάλινο και τότε το πήρα κι εγώ και το πέταξα κατά πάνω της», είπε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια ανέφερε πως την επόμενη ημέρα ο πατέρας της πήγε στο σχολείο.

«Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της, ο οποίος άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου. Τον έβρισα κι εγώ γιατί στεναχωρήθηκα που μιλούσε άσχημα για την οικογένειά μου. Τότε αυτός νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει παντού κι εγώ έπεσα κάτω από τα χτυπήματά του. Και ενώ ήμουν κάτω στο πάτωμα, συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στην κοιλιά μου. Μετά προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά ζαλιζόμουν πάρα πολύ και έπεσα πάλι κάτω. Αυτός είχε προλάβει και είχε φύγει», ανέφερε το παιδί.

Η αστυνομία ερευνά το τι συνέβη καθώς και τα κίνητρα του πατέρα, καθώς σύμφωνα με την ίδια πηγή άνθρωποι του σχολικού περιβάλλοντος υποστηρίζουν  πως ο άνδρας είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

Σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας