Μήνυμα της ΛΑ.Ε. προς το ΚΚ Κούβας για την 58η επέτειο της Κουβανικής Επανάστασης (2/1/1959)

1309

Η ΛΑ.Ε. για την 58η επέτειο της Κουβανικής επανάστασης έστειλε μέσω της πρεσβείας της Κούβας στην Αθήνα το παρακάτω μήνυμα στην ΚΕ του ΚΚ Κούβας.
Αγαπητοι σύντροφοι/σες,
Δεχθείτε εκ μέρος της ΛΑΕ , εγκάρδιο, αδελφικό, συντροφικό μήνυμα  αλληλεγγύης για την 58η επέτειο της κουβανικής επανάστασης .
Σήμερα όσο ποτέ οι ιδέες της εθνικής ανεξαρτησίας, του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα και της  απελευθέρωσης των λαών και χωρών απο τον ζυγό του παγκόσμιου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού παραμένουν επιτακτικες και αναγκαίες . Η Κούβα αποτέλεσε και αποτελεί σημείο ιστορικης αναφοράς δίνοντας το παράδειγμα πως μικρές χώρες και λαοί  με τόλμη , ανεξάντλητη δυναμη μπορούν κατορθώσουν το ” αδύνατο”. Το παράδειγμα του Φιντέλ , του Τσε, του Καμιλο, και των εκατομυρίων γυναικών και αντρών της ηρωικής Κουβας θα συνεχίζουν να εμπνέουν λαούς και να τροφοδοτούν  τα οράματα της νεολαίας ανα τον κοσμο .
Στη μικρή και αδάμαστη Ελλάδα,  στο πέρασμα της ιστορίας , αναδείχτηκαν παρόμοιες αξίες από τον ελληνικό λαό. Η ΛΑΕ, μαζί με τις ανατρεπτικές, προοδευτικές, αριστερές, αντιμπεριαλιστικες και αντιμνημονιακές δυνάμεις θα πορευτεί   στον δρόμο του αγώνα και της ελπίδας μαζί σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας