Μήνυμα: Μουσουλμάνοι από το Σουφλί προσέφεραν αγαθά στον ελληνικό στρατό

1988
σουφλί

Συμβολικό μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό στρατό έστειλαν μουσουλμάνοι του Έβρου και ειδικότερα Μουσουλμάνοι που ζουν στον  ορεινό όγκο του Δήμου Σουφλίου.

Συγκεκριμένα, με μια πρωτοβουλία εμπιστοσύνης οι Μουσουλμάνοι της δημοτικής ενότητας Ορφέα παρέδωσαν αγαθά, που μάζεψαν από το υστέρημά τους, στην 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού.

Η συμβολική πρωτοβουλία ήταν και μια πράξη αναγνώρισης και ανταπόδοσης για τις υπηρεσίες που ήδη λαμβάνουν επί σειρά ετών από τον ελληνικό στρατό σε διάφορα περιστατικά όπως αεροδιακομιδές ασθενών, επισκέψεις γιατρών από στρατιωτικά κλιμάκια, διανομές προϊόντων, συντήρησης σχολείων, έργα ύδρευσης και οδοποιίας, καθώς και σε θέματα ασφάλειας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν γενικότερα ότι οι Μουσουλμάνοι, Ορθόδοξοι καθώς και άνθρωποι οποιοδήποτε άλλων πεποιθήσεων, όταν δεν διακατέχονται από μισαλλόδοξα αισθήματα και τυφλούς δογματισμούς, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και μπορούν και πρέπει κάλλιστα να συνυπάρχουν φιλικά για το κοινό καλό και την κοινή ευημερία τους.

Κ.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας