Μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, στέλεχος(;) της εταιρείας που ανέλαβε τις εισπράξεις των οφειλών της ΔΕΗ

2606
ευδαπ
Την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, ανέθεσε πρόσφατα η ΔΕΗ στην εταιρεία Qualco με επίσημη ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι αποβλέπει σε «αναβάθμιση των σχέσεων της με τους πελάτες, αύξηση της εισπραξιμότητας και απόκτηση τεχνογνωσίας για τη συνέχεια του έργου και τη μετεξέλιξή της σε μία μοντέρνα εταιρεία κοντά στο τελικό καταναλωτή με ουσιαστική επικοινωνία με τον κάθε πελάτη».
Το ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους και καταναλωτές της ΕΥΔΑΠ δεν βρίσκεται μόνο στο ότι μια δημόσια επιχείρηση, λίγο πριν ενταχθεί στο Υπερταμείο, ανοίγει διάπλατα το δρόμο και τις πόρτες της (ή για κάποιους την «κερκόπορτα») στα γνωστά κοράκια των ιδιωτικών εισπρακτικών εταιρειών, αλλά ότι στο δυναμικό της εν λόγω εταιρείας ενδέχεται σήμερα, να βρίσκεται και ένα μέλος του Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βαφειάδη, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, το πρόσφατο βιογραφικό του οποιου στο linkedin αναφέρει ότι συνδέεται με την QUALCO από το 2004, ως Business Development Manager, ιδιότητα την οποία… αμέλησε να αναφέρει στο βιογραφικό του, που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ. 
Η εισπρακτική εταιρεία Qualco θεωρείται απ’ τις αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης οφειλών στην χώρα. Μάλιστα, στόχος της είναι να διευρύνει τις εργασίες της, πράγμα που θεωρεί πως θα μπορέσει να καταφέρει μετά τη μεγάλη «δουλειά» με τη ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της εταιρείας, η λειτουργία της ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης 10ετίας και ειδικεύεται στην οργάνωση και διαχείριση ανεξόφλητων οφειλών προσφέροντας ένα «μπουκέτο» υπηρεσιών ανάλυσης, συμβουλευτικής αλλά και διαχείρισης χρέους.
Iδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Qualco από το 1998 είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, ξάδελφος του σημερινού υπουργού Οικονομικών.
*Πηγή: sekes-eydap.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας