ΛΑ.Ε: Όλοι στην Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, 20/11-10 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος

729
πανσυνταξιουχική

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που καλούν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις την Τρίτη 20/11 στις 10 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν την οριστική κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.

Απαιτούν να σταματήσει εδώ και τώρα ο κυβερνητικός εμπαιγμός με τα δικαιούμενα αναδρομικά που έχουν παρακρατηθεί παράνομα.

Απαιτούν την άμεση απόδοση από τις 10/6/2015 (ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης του ΣτΕ) μέχρι σήμερα όλων των παράνομων κρατήσεων τόσο για το διάστημα μέχρι την ψήφιση του νόμου  όσο και για το μετά που οι μειώσεις μεγάλωσαν και με μια λαθροχειρία επιχειρήθηκε να γίνουν νομότυπες.

Απαιτούν να σταματήσει ο σφαγιασμός των συντάξεων χηρείας.

Απαιτούν την επαναφορά του ΕΚΑΣ αντί της κατάργησής του.

Απαιτούν τέλος να πάψουν να είναι τα μόνιμα υποζύγια και τα μόνιμα θύματα, να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικές και αντισυνταγματικές διατάξεις των μνημονιακών χρόνων και να επανέλθουμε σε μια στοιχειώδη κανονικότητα που θα ενισχύσει τους μισθούς, θα αντιμετωπίσει την ανεργία, θα πατάξει την εισφοροδιαφυγή, θα φέρει νέους πόρους και νέα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία ώστε αυτά να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σκοπό τους και να αυξηθούν οι συντάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας