ΛΑ.Ε Πιερίας: ''Αναγκαία η συνεργασία όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων''

2011
ΛΑ.Ε

Παρουσία του στελέχους του κόμματος της ΛΑ.Ε και πρώην υφυπουργού Άμυνας Κώστα Ήσυχου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/2) η ετήσια συνεστίαση της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.
Στη συνεστίαση, που έγινε στην οικογενειακή ταβέρνα Παρασκευάς, ήταν παρόντες πλήθος στελέχη και φίλοι του κόμματος στην Πιερία, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΛΑ.Ε καθώς και ο πρώην βουλευτής Πιερίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε Ζήσης Ζάννας.
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Ήσυχος αναφέρθηκε στην ανάγκη συγκρότησης ενός ευρύτατου μετώπου συνεργασίας όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων, απέναντι σε όλα τα συστημαικά κόμματα που έχουν δώσει γη και ύδωρ και έχουν γονατίσει την πατρίδα μας. Μάλιστα, όπως σημείωσε σε αυτήν την προσπάθεια μπορεί ακόμη και να ηγηθεί το ΚΚΕ, ώστε να συσπειρωθούν οι πολίτες.
Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις, που δίνουν μηδαμινά ποσοστά στη Λαϊκή Ενότητα, είπε ότι δεν έχει καμία σημαία, καθώς την ίδια στιγμή τα ποσοστά των πολιτών που επιθυμούν ένα εθνικό νόμισμα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.
”Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μας έχουν πεθαμένους αλλά όταν φτάνουμε στο ερώτημα για το εθνικό νόμισμα, βλέπουμε ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει και το 50%/ Και ο μοναδικός φορέας σε αυτόν τον τόπου που έχει ολοκληρωμένη άποψη και πρόταση για την έξοδο από την ευρωζώνη και την απόκτηση της νομισματική κυριαρχίας στη χώρα μας, αλλά και για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, για την οικονομία και την εθνική βιομηχανία είναι η Λαϊκή Ενότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Και μάλιστα, συμπλήρωσε, η Λαϊκή Ενότητα μιλούσε για το εθνικό νόμισμα την εποχή που η συζήτηση ήταν απαγορευμένη. ”Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί μιλάμε την εποχή των πέτρινων χρόνων για το εθνικό νόμισμα. Εκεί που μας είχαν σχεδόν εκτός νόμου και τώρα μιλούν ανοιχτά”, είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, σημείωσε ότι στόχος είναι η πρόταση του κόμματος να γίνει γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. ”Ταυτιζόμαστε με την ανάγκη του λαού να φύγει από τον πάτο που έχει περιέλθει και να ξανακερδίσουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο”.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας.
kapa-news-hsyxos-1 lae_synest3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας