ΛΑ.Ε: Καταδίκη της απόπειρας κατά Μαδούρο. Τα οράματα λαών δεν δολοφονούνται

1211
βενεζουέλα
Δήλωση της ΛΑ.Ε καταδίκης της δολοφονικής απόπειρας κατά του Ν. Μαδούρο:

 

«Καταδικάζουμε την αποτρόπαιη δολοφονική απόπειρα κατά του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο.

Είναι προφανές ότι πίσω από την δολοφονική απόπειρα κατά του Μαδούρο βρίσκονται ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός και οι πιο φανατικοί αντιδραστικοί κύκλοι της Βενεζουέλας και της πολύπαθης Λατ. Αμερικής.

Όλοι αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί και αντιδραστικοί κύκλοι θέλουν, στο πρόσωπο του Νικολά Μαδούρο, να δολοφονήσουν τα οράματα και τις ελπίδες των φτωχών πληθυσμών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικανικής ηπείρου για μια πιο δίκαιη κοινωνία σε ανεξάρτητες, δημοκρατικές και κυρίαρχες πατρίδες.

Οι λαοί της Λατ. Αμερικής οπλίζονται, όμως, με πείσμα από τα δολοφoνικά και πειρατικά σχέδια του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των ντόπιων αντιδραστικών, για να αγωνισθούν και να μην επιτρέψουν η Βενεζουέλα και η ήπειρός τους να γίνει μία μεγάλη αμερικανική μπανανία δουλοπρεπών ολιγαρχιών, ξένης αποικιοποίησης και εκμετάλλευσης.

Η Μπολιβαριανή επανάσταση της Βενεζουέλας μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες αλλά δεν πρόκειται να ανατραπεί με δολοφονίες και επεμβάσεις. Θα συνεχίσει νικηφόρα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες, με πρωταγωνιστή τον λαό της Βενεζουέλας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας