ΛΑ.Ε: Η ληστεία των συνταξιούχων μέσω προσωπικών διαφορών δεν θα περάσει

952
σύνταξη

Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, που αναφέρονται στον επανυπολογισμό των συντάξεων σύμφωνα με το ν. Κατρούγκαλου, καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο την ληστεία εις βάρος των συνταξιούχων αλλά και την προσπάθεια εξαπάτησης τους.

Συγκεκριμένα ο ν. Κατρούγκαλου “ν. 4387/2016” ‘έχει σαν συνέπεια μεγάλη μείωση των συνταξίμων αποδοχών, για περίπου 2.000.000 συνταξιούχους, ενώ για τους υπόλοιπους  η σύνταξη παραμένει στάσιμη ή ελαφρώς αυξημένη, συνήθως γύρω στα 20 ευρώ, τα οποία θα λάβουν οι συνταξιούχοι στα επόμενα 5 χρόνια!

Οι μειώσεις όμως για την συντριπτική πλειοψηφία κυμαίνονται  μέχρι και 350 ευρώ!

εκκαθαριστικά σημειώματα αποδεικνύουν την προσπάθεια εξαπάτησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παραβιάζοντας και το νόμο που ψήφισε, δεν τα κοινοποιούσε για να μην ενημερωθούν οι συνταξιούχοι για τις μειώσεις που προωθούσε.

Τεράστια όμως είναι και η ευθύνη της Ν. Δημοκρατίας, η οποία παρότι είχε δεσμευτεί για κατάργηση του νόμου, τον υλοποιεί πλήρως και ενημερώνει τους συνταξιούχους,  προφανώς για να συνειδητοποιήσουν, ότι οι προσωπικές διαφορές και οι μειώσεις υφίστανται ως «δαμόκλειος σπάθη»  πάνω από τα κεφάλια τους για να περικοπούν όταν και εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Και οι δύο εμπαίζουν και ληστεύουν τους συνταξιούχους. 

Μοναδικός δρόμος για τους συνταξιούχους, για την υπεράσπιση του βιοτικού τους επιπέδου, είναι ο δρόμος του αγώνα.

Οι κινητοποιήσεις που ήδη άρχισαν αποτελούν ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας