Όλοι στη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη (9/9)- Προσυγκέντρωση της ΛΑ.Ε, 5.30μ.μ, Εγνατία κ Αγ. Σοφίας

1608
ΔΕΘ

Για μια ακόμη φορά στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να «ρίξει στάχτη στα μάτια» του λαού και της νεολαίας, μιλώντας για δήθεν δίκαιη ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία, ενώ, μετά το βάρβαρο τρίτο μνημόνιο που ψήφισε και το οδυνηρό κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, ετοιμάζεται να εξαπολύσει νέο γύρο αντιλαϊκής επίθεσης με την τρίτη αξιολόγηση.

Στην ίδια μνημονιακή συνταγή, αλλά με δήθεν διαφορετικό «μίγμα πολιτικής» κινούνται και τα κόμματα της μνημονιακής αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού βυθίζεται στην εξαθλίωση και στην απόγνωση.

Αυτό που απαιτείται σήμερα, είναι ο ενωτικός και συντονισμένος αγώνας όλων, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, αγροτών, επαγγελματοβιοτεχνών και νεολαίας που θα υπερβεί την απραξία στην οποία καθήλωσαν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, η πλειοψηφία των τριτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργάνων, λειτουργώντας σα δεκανίκι των μνημονιακών κυβερνήσεων. Θα υπερβεί και τη στάση όσων δυνάμεων της αριστεράς περιχαρακώνονται στον εαυτό τους, και στις δικές τους απόλυτες και μοναδικές αλήθειες.

Η κατάσταση επιβάλλει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να γίνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Να συντονιστούν όλες οι “συγκεντρώσεις-εστίες” αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα που βιώνουμε και στα χειρότερα που έρχονται, σε μια μεγάλη, κοινή, αγωνιστική, μαζική πορεία, που θα έχει μία κατεύθυνση και ένα στόχο.

Για να επανακτήσει ο λαός την αυτοπεποίθησή του.

Για να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη μια ελπιδοφόρα πορεία για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, την προβολή και εφαρμογή μιας εναλλακτικής πρότασης στον αντίποδα όσων προωθούνται.

Η Λαϊκή Ενότητα, με επικεφαλής το Γραμματέα του Π.Σ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα δώσει δυναμικό, μαζικό παρόν στις κινητοποιήσεις.

Καλεί όλους και όλες στους δρόμους των αγώνων, όλους και όλες σε προσυγκέντρωση στις 9 Σεπτέμβρη, στις 5.30΄ μ.μ. στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας