ΛΑ.Ε: Αύριο Τετάρτη, 3μ.μ, όλοι/ες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως 14). Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

1205
λα.ε

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τις «υπογραφές» Τσίπρα – Καμμένου και των συναρμόδιων υπουργών και την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη, ξεκινά -μετά τη λήξη της αναστολής της παρουσίας των συμβολαιογράφων Αττικής, στα Ειρηνοδικεία- η επιχείρηση της «ολικής οικονομικής εξόντωσης» του λαού με την υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και λαϊκών περιουσιών, ακόμη και για χρέη προς το δημόσιο λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ!

Επίσης, από τις 21 Φεβρουαρίου οι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται, βάσει του νέου νόμου, μόνο ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι θα υφαρπάζεται ό,τι απέμεινε στην πλειονότητα των νοικοκυριών της χώρας μόνο με ένα «κλικ».

Από την 1η Μαΐου προβλέπεται, παράλληλα, να αρχίσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη, ακόμη και λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ, προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών μπροστά στις νέες, άκρως επώδυνες εξελίξεις για τον ελληνικό λαό, συνεχίζει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών με ακόμη μεγαλύτερη ένταση!

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, θα δηλώσουμε πάλι «παρών» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς και έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία που πραγματοποιούν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί με ένα «κλικ» ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά, ακόμη και το τελευταίο «κεραμίδι» φτωχών οικογενειών, για να ωφεληθούν τα «κοράκια», οι θυγατρικές – real estate των τραπεζών και των funds.

Δεν θα τους αφήσουμε να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στον λαό για χάρη των «αιματοβαμμένων» πλεονασμάτων τους, προς ικανοποίηση των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων».

Με μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.

Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας