ΛΑ.Ε Αργολίδας για διώξεις συμπολιτών μας από ματαίωση πλειστηριασμού στο Άργος

1298
αργολίδας

Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας καταγγέλλει την στοχοποιημένη και υποκινούμενη στάση του Δ.Α.Τ. Άργους, ο οποίος μετά από 15 μήνες “θυμήθηκε” ότι 3 συμπολίτες μας (2 μέλη της ΛΑ.Ε. Αργολίδας- Δ.Α.και Π.Κ.) συμμετείχαν στην ακύρωση πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Άργους.

Η κυβέρνηση Τσίπρα μετά την προδοσία του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015 και την μετάλλαξη της σε μνημονιακή , κληρονόμησε από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά , όχι μόνο την φρασεολογία και την ρητορική του Ευρωμονόδρομου , αλλά και την πρακτική , η οποία δεν είναι άλλη από την ποινικοποίηση των κοινωνικών και λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων !

Έτσι όπως , η κυβέρνηση Σαμαρά με τα ντόπια παράκεντρα κατασκεύασαν ένα κατηγορητήριο για την διαμαρτυρία κατά του ΤΑΙΠΕΔ το 2015, στέλνοντας σε δίκη 6 μέλη του κινήματος . Με τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση Τσίπρα, με τα αναγκαία ντόπια δεκανίκια της ,κατασκεύασε ένα κατηγορητήριο για 3 συμπολίτες μας.

Ο χρόνος και τα πρόσωπα μόνο τυχαία δεν είναι .

Για την Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας η στοχοποίηση και η προσπάθεια τρομοκράτησης των μελών της δεν περνάει. Τέτοιες πρακτικές δείχνουν ότι τα “καλά παιδιά” των ΗΠΑ και της ΕΕ, δηλαδή ο Τσίπρας και η κυβερνητική του ομάδα, προσπαθούν με κάθε μέσο να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία και περιουσία για χάρη των χρεοκοπημένων Τραπεζών και των Κορακιών – Funds. Αλλά , όπως και για τον Σαμαρά ήταν η αρχή του τέλους , έτσι θα γίνει και για τον Τσίπρα.

Η ΛΑ.Ε. Αργολίδας συμπαραστέκεται στους 3 συμπολίτες μας για τις άδικες διώξεις τους . Οι αγώνες μας κατά των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών δεν σταματάνε με μηνύσεις και με την προσπάθεια ποινικοποίησης τους. Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας και των λαϊκών συμφερόντων.

Δεν υποχωρούμε !

Δεν σταματάμε !

Θα νικήσουμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας