ΛΑ.Ε: Αλληλεγγύη στην πρόεδρο της ΕΛΜΕ Εύβοιας, Χαρά Νίκα

1672
χαρά

Η κ. Χαρά Νίκα διακρίνεται για τη σταθερή και ανυποχώρητη θέση της υπέρ της υπεράσπισης των συλλογικών αποφάσεων των εκπαιδευτικών της Εύβοιας, τους οποίους και εκπροσωπεί από τη θέση της προέδρου της ΕΛΜΕ Ευβοίας, τη σθεναρή αγωνιστικότητά της για τα δικαιώματα των συναδέλφων της και για τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Η δίωξή της έρχεται να προστεθεί στις διώξεις άλλων αγωνιστών και συνδικαλιστών, για τους αγώνες τους και τη συνδικαλιστική τους δράση, και ουσιαστικά εντάσσεται στη συντονισμένη προσπάθεια πάταξης κάθε αντίδρασης ενάντια στα μνημόνια και περιορισμού της συνδικαλιστικής δράσης.

Με την ΕΔΕ, που διενεργείται σε βάρος της κ. Νίκα, παραβιάζεται κατάφωρα το Άρθρο 23 του Συντάγματος, που αναφέρει ότι «το Κράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και την ανεμπόδιστη άσκηση των συναφών μ’ αυτή δικαιωμάτων εναντίον κάθε προσβολή της».

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στη Χαρά Νίκα και καταγγέλλει την άδικη ΕΔΕ σε βάρος της και τέλος, απαιτεί την άμεση ανάκλησή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας