Λαφαζάνης-Χουντής στο Ηράκλειο Κρήτης ενάντια στην αποικιακή Ελληνογερμανική Συνέλευση

1485
λαφαζάνης

Λαφαζάνης: Δεν πρέπει να βρεθούν έλληνες νεοδωσίλογοι συνεργάτες που θα δώσουν παρών στην Ελληνο-γερμανική Συνέλευση

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα βρίσκονται την Πέμπτη (1/11) ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε και ο Ν. Χουντής Ευρωβουλευτής της ΛΑ.Ε για να λάβουν μέρος στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αποικιακή Ελληνο Γερμανική Συνέλευση, συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4:30 μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν στην Χερσόνησο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Lyttos Beach όπου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης, με αίτημα την ματαίωση της.

Ο Παν. Λαφαζάνης πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η αδούλωτη Κρήτη και πάλι θα δώσει το μεγάλο αγωνιστικό παρών ενάντια στη νέα Γερμανική κηδεμονία και την νέα Γερμανική οικονομική κατοχή της χώρας, πράγματα που προασπίζει και προωθεί η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση, υπό τον Νόρμπερτ Μπάρτλε υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για την Ελλάδα (!) και την συνδιαχειρίστρια του σε ρόλο βοηθού γκαουλάϊτερ, περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Δεν πρέπει να βρεθούν νεοδωσίλογοι Αυτοδιοικητικοί άρχοντες και άλλοι έλληνες αξιωματούχοι που θα συμμετάσχουν σε μια Συνέλευση νεοαποικιοποίησης της πατρίδας μας και Γερμανικού ελέγχου των φυσικών της πόρων, της ενέργειας, της διαχείρισης σκουπιδιών, της εκπαίδευσης… μέχρι και της ελληνικής νεολαίας.

Οι πολίτες της Κρήτης οφείλουν να αντιμετωπίσουν την επίσημη Γερμανική παρουσία στο Ηράκλειο και την Χερσόνησο για την Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση ως νέα κατοχική παρουσία και ως τέτοια να ματαιωθεί η παρουσία τους, μαζί με την παρουσία των ντόπιων συνεργατών τους και της μολυσματικής Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης.

Καθήκον του Νόρμπερτ Μπέρτλε είναι να πληρώσει τις οφειλόμενες Γερμανικές επανορθώσεις για τις καταστροφές και τα θύματα της Ναζιστικής Θηριωδίας και όχι να ηγείται Συνελεύσεων για νέες υποδουλώσεις και νέα οικονομικά θύματα στη χώρα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας