Λαφαζάνης περιοδεία Κερατσίνι. Tο βράδυ “τραμπούκισαν” το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε

1485
κερατσίνι
nor_soft

Το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού στα Ταμπούρια, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή το απόγευμα ο Παναγ. Λαφαζάνης.

Στη συνέχεια ο Παναγ. Λαφαζάνης μαζί με την Αντωνία Αρβανίτη υποψήφια της ΛΑ.Ε στη Β’Πειραιά, την Σία Σιδηροπούλου,  τον Μιχάλη Ηλιάκη τον Κώστα Γιάννου και άλλα στελέχη, περιόδευσαν στην αγορά της περιοχής και μίλησαν με εκατοντάδες μαγαζάτορες και πολίτες.

Αν και το κλίμα στην περιοχή, όπως και σε όλη την Ελλάδα, είναι υποτονικό και μόνο η πληθώρα από αφίσες και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων, όπου σκορπίζεται πακτωλός χρημάτων, θυμίζουν ότι την επόμενη Κυριακή διεξάγονται εκλογές, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε ήταν παντού ευπρόσδεκτοι και τύγχαναν θετικής αποδοχής.

Ένα θλιβερό γεγονός μόνο σκίασε την κατάσταση.

Τις μεταμεσονύκτιες ώρες μπράβοι της ακροδεξιάς τραμπούκισαν και έκαναν γυαλιά-καρφιά το εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε, που ας σημειωθεί βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και φωτισμένα σημεία του Κερατσινίου.

Το ανησυχητικό είναι ότι τέτοιες επιθέσεις έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα ενάντια σε προοδευτικές, μη συστημικές δυνάμεις, πρόσφατα έγινε επίθεση στο εκλογικό κέντρο και του ΚΚΕ, ελέω της ασυλίας που αισθάνονται ότι έχουν ακροδεξιοί και φασίστες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.

 

sdr_soft

 

 

sdr_soft

 

bsh_soft

 

bsh_soft

 

bsh_soft

 

 

 

bsh_soft

 

btfmdn

 

 

Φωτογραφίες από την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΛΑ.Ε :

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας