Λαφαζάνης: Η Πρωτομαγιά να γίνει αφετηρία για έναν νέο, σύγχρονο, ταξικό συνδικαλισμό

1649
Λαφαζάνης
Δήλωση Παν. Λαφαζάνη στην πορεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Παν. Λαφαζάνης: Η Πρωτομαγιά να γίνει αφετηρία για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση ενός νέου ταξικού συνδικαλισμού, πρωτοπόρου, αξιόπιστου, συμμετοχικού και αποτελεσματικού.
«Τιμή και δόξα στους πρωτοπόρους εργάτες της πατρίδας μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις, που σήμερα δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις εξαρθρώνουν», δήλωσε από το Σύνταγμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Όπως τόνισε «η Ελλάδα έχει μπει σε ένα σκοτεινό τούνελ, ένα τούνελ φτωχοποίησης, εξαθλίωσης και αυταρχισμού, που δεν έχει τέλος».
«Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται ανατροπή στην χώρα. Σήμερα όσο ποτέ η Εργατική Πρωτομαγιά μπορεί και πρέπει να γίνει μια νέα αφετηρία ανασυγκρότησης και αναγέννησης του εργατικού λαϊκού κινήματος και ενός καινούργιου ταξικού συνδικαλισμού, πρωτοπόρου, αξιόπιστου, συμμετοχικού και αποτελεσματικού. Η Εργατική Πρωτομαγιά δείχνει τον δρόμο για τη νίκη στους νέους και τις νέες της πατρίδας μας, που πρέπει να μείνουν εδώ, να σταθούν όρθιοι και να παλέψουν και όχι να τους στέλνουμε πρόσφυγες στα πέρατα του κόσμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας