Κ.Χατζηδάκης: Αμετανόητος για τη δωρεά της ΔΕΗ με τα λεφτά μας

1337
λιμουζίνες

Αμετανόητος και με περισσό θράσος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης έδωσε και συγχαρητήρια μέσω Τwitter στη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία θα πάρει 0,8€ από λογαριασμό κάθε πελάτη της για να κάνει τον “χορηγό” με ξένα κόλλυβα και με 5 εκ. ευρώ προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αποτελεί εξαπάτηση ολκής για τον υπουργό και την διοίκηση της ΔΕΗ να εμφανίζονται ως δωρητές, προκειμένου να κάνουν δημόσιες σχέσεις και τους ευεργέτες, τη στιγμή που η πραγματικοι δωρητές είναι οι πελάτες της ΔΕΗ και αυτοί, αντί της ΔΕΗ, θα έπρεπε να τύχουν ευχαριστιών, παρότι δεν ρωτήθηκαν για την προσφορά τους.

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο “ευεργέτηςΚ. Χατζηδάκης, προσέφερε στον “δωρητή” διοικητή της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση ένα πραγματικό “δώρο”, πάλι σε βάρος των πελατών της ΔΕΗ, με μια υπερμεγέθη αύξηση των αποδοχών του και των άλλων προνομίων του σε μια εταιρεία γίγαντα, που ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ μεταχειρίστηκαν ως “πειραματόζωο” για ιδιωτικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις και την κατάντησαν να είναι, περίπου, προβληματική.

Να είστε βέβαιοι ότι ο μεγάλος χορηγός του ΕΣΥ με δικά μας λεφτά Κ. Χατζηδάκης θα έρθει σύντομα να αυξήσει περαιτέρω τα τιμολόγια της ΔΕΗ επικαλούμενος την κρίση, αφού, ήδη, όπως λένε οι κακές γλώσσες, η κακοδιοίκηση στη ΔΕΗ δίνει και παίρνει, ενώ ένας στους τρεις πελάτες της ΔΕΗ αδυνατεί πλέον μέσα στην κρίση να πληρώσει το λογαριασμό του.

 

Β.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας