Κ.Αδάμ: Τουρκική στρατιωτική η επιχείρηση δολιοφθοράς κατά ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο

1425
κύρα

Η Κύρα Αδάμ, με ρεπορτάζ της στο militaire.gr, έρχεται να επιβεβαιώσει την Iskra, η οποία από την πρώτη στιγμή μίλησε για την ισχυρή πιθανότητα η οργανωμένη επιχείρηση δολιοφθοράς με τη ρίψη κόκκινης μπογιάς κατά της ζωγραφισμένης σε βράχο  ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο, να προέρχεται από Τούρκους κομάντος  που οργάνωσαν την επιχείρηση.

Η Κύρα Αδάμ ισχυρίζεται ότι η δολιοφθορά κατά της ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο δεν προέρχεται από ιδιώτες, όπως έσπευσε να ισχυριστεί το υπουργείο Εξωτερικών αλλά αποτελούσε στρατιωτική επιχείρηση που στρεφόταν κατά της Ελλάδας και στην οποία χρησιμοποιήθηκε εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό με drones που απογειώθηκαν από το τουρκικό στρατιωτικό αεροδρόμιο Dalaman.

H Κύρα Αδάμ επικαλείται αμερικανικά στοιχεία, που προέρχονται από αναφορά του 6ου Στόλου, σύμφωνα με τα οποία το μη επανδρωμένο αεροσκάφος απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Dalaman βόρεια της Ρόδου, στο οποίο εδρεύουν στρατιωτικά αεροσκάφη F-16 καθώς και στρατιωτικό και πολιτικό ραντάρ. Από αυτό το στρατιωτικό αεροδρόμιο, το τουρκικό drone πέταξε ανατολικά κατά μήκος των τουρκικών ακτών, σε ύψος 1500 πόδια. Σκοπός ήταν να μην μπορεί να γίνει αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού. Όταν έφτασε, πάντως στη Μεγίστη κατέβηκε με ραδιουψόμετρο στα 100 πόδια.

Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με καθαρά τουρκική στρατιωτική επίθεση, η οποία παραβίαζε πλήρως τις θεσμικές αποφάσεις του ICAO , του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε και του Eurocontrol και επομένως οι ελληνικές αρχές όφειλαν να επαγρυπνούν και να καταρρίψουν παρ’ αυτά το τουρκικό drone και όχι ν’ ακολουθήσουν την τακτική του υπνοβάτη ή του θεατή της τουρκικής δολιοφθοράς.

Και το ερώτημα είναι: αυτή είναι η ετοιμότητα και η επαγρύπνηση των ελληνικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών; Μήπως δοκιμάστηκαν για άλλη μια φορά και ενδεχομένως πιαστούν παλι στον ύπνο  σε ενδεχόμενη πραγματοποίηση και στο μέλλον ανάλογου τουρκικού στρατιωτικού σεναρίου;

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας