Κτηνωδία: Επί τρεις μέρες βίαζαν 19χρονη–Την κρατούσαν όμηρο σε σπίτι

433
Επί τρεις μέρες βίαζαν 19χρονη

Νέο περιστατικό βιασμού στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πατήσια καθώς μια 19χρονη ήταν όμηρος δυο ατόμων για τρεις ημέρες, οι οποίοι αφού τη βίασαν την παράτησαν στο λιμάνι του Πειραιά και διέφυγαν στη Μύκονο.

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι 21χρονος Αλβανικής καταγωγής την κρατούσε για τρεις ημέρες στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, όπου μαζί με έναν 22χρονο φίλο του τη βίασαν.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου την εγκατέλειψαν και στη συνέχεια έφυγαν με πλοίο για τη Μύκονο.

Η 19χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, ενημερώνοντας ότι οι δράστες έφυγαν ακτοπλοϊκός από τον Πειραιά.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Μυκόνου, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να συλληφθούν οι δυο δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό από κοινού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, και συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας