Κρήτη: Xειρουργείο για 44χρονη με θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

443

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η κατάστασή της είχε εμφανίσει ελαφριά επιδείνωση καθώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο είχε αυξηθεί.

Στο χειρουργείο οδηγείται εκτάκτως η 44χρονη στην Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, παρουσίασε νέα επιδείνωση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τη νέα επιδείνωση, ενώ σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγό της να τους δώσει εξουσιοδότηση, ώστε να υποβληθεί στο έκτακτο χειρουργείο, σημειώνεται.

Προηγουμένως, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γεώργιος Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι η κατάσταση της γυναίκας παρουσίασε ελαφρά επιδείνωση καθώς η αξονική που της έγινε έδειξε αύξηση του αιματώματος και ευχήθηκε ότι αυτό θα σταθεροποιηθεί.

AstraZeneca's COVID-19 vaccine are pictured amid a vaccination campaign in Bierset, Belgium March 17, 2021 - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.05.2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας